سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه بورک پیازچه

در این مطلب با طرز تهیه بورک خوشمزه و خوش طعم آشنا خواهید شد که امیدواریم از طعم بی نظیر این غذای ترکیه ای نهایت لذت را ببرید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  بورک از انواع غذاهای ترکیه ای محبوب و پرطرفدار است و اگر شما تمایل دارید در برنامه غذایی خود تنوع ایجاد کنید بهتر است این غذای بی نظیر را بپزید. در طرز تهیه بورک از روش ها و مواد غذایی مختلف استفاده می شود که شما می توانید با توجه به ذائقه خود این غذا را تهیه نمایید.

مواد لازم برای خمیر
آرد - ۳ پیمانه
بیکینگ پودر - یک قاشق چای خوری
سرکه - ۲ قاشق سوپ خوری
نمک - ۲ قاشق چای خوری
آب - یک پیمانه
کره آب شده - ۲۵۰ گرم

مواد میانی
پیازچه - یک کیلوگرم
روغن - ۳ قاشق سوپ خوری
رب گوجه فرنگی - یک قاشق سوپ خوری
فلفل قرمز - به مقدار لازم
نمک - به مقدار لازم
فلفل سیاه - به مقدار لازم
پودرزیره - به مقدار لازم

برای تهیه خمیر، آرد، نمک، بیکینگ پودر و سرکه را در ظرف مناسبی مخلوط و آب را به تدریج اضافه کنید.
روی خمیر به دست آمده را با پارچه‌ای مرطوب بپوشانید و حدود ۱۵ دقیقه کنار بگذارید. می‌توانید از خمیر یوفکای آماده استفاده کنید روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و پیازچه ریز خرد شده را در آن تفت دهید تا نرم شود.
رب گوجه فرنگی، فلفل قرمز، نمک، زیره و فلفل سیاه را بیفزایید و چند دقیقه تفت دهید. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید. خمیر را به قسمت‌های مساوی تقسیم و با وردنه باز کنید و در سینی فر روی هم قرار دهید (روی هر یک کره ذوب شده بمالید و لایه بعدی را قرار دهید.)
مخلوط پیازچه را روی خمیر به طور یکنواخت پخش کنید. بقیه لایه‌های خمیر را نیز به همین نحو روی هم قرار دهید و سپس روی مخلوط پیازچه بریزید.
کره ذوب شده باقی مانده را روی لایه خمیر بمالید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا طلایی و برشته شود.
(می‌توانید به جای پیازچه از تره فرنگی استفاده کنید.)

منبع: روزنامه خراسان

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.