او ادامه داد: فرهنگ جهاد و شهادت باعث بیمه شدن انقلاب اسلامی شده است و بیش از ۲۳۰ هزار شهید در دوران دفاع مقدس، جانشان را اهدا نمودند تا از اسلام و خاک کشورمان دفاع کنند و شایسته است که راه و اهدافشان را زنده نگه داریم و سبک زندگی شان را به نسلهای امروزی معرفی نماییم.
سردار حق طلب با بیان اینکه برگزاری یادوارههای شهدا در کشور یکی از کارهای اثرگذار فرهنگی محسوب میشود، افزود: امام خامنهای تاکید ویژهای دارند که خاطرات دوران دفاع مقدس را ثبت و ضبط نماییم و پدران و مادران شهدا، بهترین منابع برای جمع آوری آثار و خاطرات شهدا هستند و قبل از اینکه از دنیا بروند، باید به سراغشان برویم تا از شهدایشان بگویند و این گفتهها را ثبت کنیم تا نسلهای آینده بدانند که انقلاب اسلامی به همین سادگی میسر نشده است و خون پاک شهدا برای حفظ این کشور ریخته شده است و باید قدردان این موهبت و امنیت فعلی باشیم.
بیشتر بخوانید: هدف اصلی ما حفظ و کیفیسازی یادمانهای دفاع مقدس است
مسئول سازمان حفظ و آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس سپاه و بسیج با اشاره به اینکه ۲۵ هزار راوی در سطح کشور تربیت شده اند، گفت: سال گذشته قریب به ۱۰ هزار راوی در سفرهای راهیان نور شرکت کردند.
او افزود: سفر به مناطق عملیاتی دفاع مقدس اهمیت زیادی دارد چرا که باعث میشود که نسل امروزی از نزدیک با رشادتها و سختیهای شهدا آشناتر شود و باید کاری کنیم که زیارتگاههای دفاع مقدس، مشکلاتی همچون مشکل پارکینگ، فضای سبز، آنتن دهی تلفن همراه، آب آشامیدنی و ... نداشته باشند.
سردار حق طلب در پایان تاکید کرد: امروزه بزرگترین بانک اطلاعاتی شهدا در اختیار سازمان حفظ و آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس سپاه و بسیج است و باید تلاش کنیم که این آثار شهدا را حفظ کنیم و آن را به نسلهای آینده معرفی نماییم.
انتهای پیام/