سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مجوز بهره برداری بندر صیادی تنگ قدیم صادر شد

معاون فنی و مهندسی اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان گفت: کمیته صدور مجوز سازه‌های دریایی این اداره کل، با صدور مجوز بهره برداری بندر صیادی تنگ قدیم برای سازمان شیلات ایران به مدت ۲ سال موافقت کرد.

مهندس عباس آذرپیکان معاون فنی و مهندسی اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان  در گفت و گو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، گفت:  مدارک و مستندات سازه‌های دریایی بندر صیادی تنگ قدیم توسط اداره کل شیلات استان، به اداره مهندسی سواحل و بنادر این اداره کل ارسال و پس از بررسی‌ها و بازدید‌های میدانی کارشناسان بندری، دریایی، ایمنی و مهندسی سواحل و بنادر و تایید در کمیته صدور مجوز سازه‌های دریایی، مجوز بهره بردای آن به مدت ۲ سال صادر شد.

وی ادامه داد: اداره کل شیلات استان موظف است مطابق مشخصات و موارد ذکر شده در مجوز، با رعایت موارد ایمنی، نسبت به بهره برداری از تاسیسات و سازه‌های دریایی و همکاری و هماهنگی در بازدید‌های ادواری با کارگروه گشت و نظارت بر سواحل استان اقدام کند.

به گفته معاون فنی و مهندسی اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان، از ۳۷ سازه دریایی در طول ۵۴۱ کیلومتر سواحل استان، بیشتر سازه‌ها از طریق سامانه جامع مدیریت و نظارت بر سواحل کشور موفق به اخذ مجوز بهره برداری از کمیته صدور مجوز سازه‌های دریایی شده اند.

آذرپیکان اظهار کرد: در سواحل این استان با رصد به موقع و تلاش‌های شبانه روزی کارگروه گشت و نظارت بر سواحل و بنادر، کمترین تعداد سازه دریایی غیر مجاز نسبت به سایر استان‌های ساحلی کشور وجود دارد.

وی ادامه داد: در خصوص سایر مواردی که موفق به دریافت مجوز نشده اند راهنمایی‌های لازم با رویکرد تعاملی و سازنده، جهت قانون مداری و اخذ مجوز انجام شده است و پس از اتمام مهلت تعیین شده مطابق قانون به مراجع ذیصلاح قضایی جهت قلع و قمع سازه معرفی می‌شوند.

معاون فنی و مهندسی اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: بر اساس قانون بند ۲۲ ماده ۳ آیین نامه سازمان بنادر و دریانوردی مصوبه سال ۱۳۴۸ مجلسین و تبصره الحاقی آن در سال ۱۳۸۷ مجلس شواری اسلامی، حق صدور مجوز سازه‌های دریایی در دریا‌ها و رودخانه‌های قابل کشتیرانی، ضمن داشتن حق نظارت عالیه در اجرا و بهره برداری بر عهده سازمان بنادر و دریانوردی است.

آذرپیکان اضافه کرد: بر اساس ابلاغیه لازم الاجرای کارویژه مرز شورای امنیت کشور، کلیه ارگان‌های دولتی و غیر دولتی، نظامی و انتظامی، شهرداری‌ها و مناطق آزاد تجاری – صنعتی یا ویژه اقتصادی، مکلف به تمکین قانون و همکاری با اداره کل بنادر و دریانوردی به عنوان تنها مرجع تخصصی سازه‌های ساحلی و دریایی و نیز دبیرخانه کمیته ساماندهی و مدیریت سواحل استان هستند.

آذرپیکان افزود: چنانچه پروژه یا طرحی که دارای تاسیسات ساحلی و دریایی است، خارج از مجوز این اداره کل، در سواحل استان احداث شده باشد، به موجب ماده ۸ قانون منع فروش، ارائه هرگونه تسهیلات و خدمات دولتی به آن پروژه، نظیر وام‌های بانکی، بیمه، تلفن، گاز، برق و... ممنوع و اداره کل بنادر و دریانودری مکلف است متخلفان را جهت رسیدگی به مراجع قضایی معرفی کند.

وی گفت: در راستای تحقق اهداف و برنامه‌های دولت الکترونیک، کلیه فرایند صدور مجوز سازه‌های دریایی با انواع کاربری صیادی، تفریحی، صنعتی، خدماتی و... به صورت الکترونیک از زمان ثبت نام متقاضی و بررسی مدارک و نقشه‌ها و صدور مجور بهره برداری از طریق سامانه جامع مدیریت و نظارت بر سواحل کشور به آدرس https://sm.pmo.ir/ انجام می‌شود.

انتهای پیام/ع

 بهره برداری بندر صیادی تنگ چابهار

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.