به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، پایگاه اطلاع رسانی اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان، جلیل اسلامی در نشست تخصصی کارگروه دریایی بندر چابهار که با حضور مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان و مدیران امور دریایی این اداره کل برگزار شد گفت: بندر چابهار دوره رشد و بالندگی را طی میکند، برای رونق این بندر اقدامهایی نظیر تامین بار، تسریع در ساخت و سازها، مدیریت عملیات و برنامه ریزی برای فرایند رشد با جدیت پیگیری میشود.
وی با بیان این که در بخش تجهیزات در بندر چابهار اقدامهای خوبی انجام شده است ادامه داد: با توجه به افق توسعهای که در این بندر شاهد خواهیم بود، میطلبد به برون سپاری به عنوان یک اصل مهم توجه شود.
معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی اظهار کرد: بندر چابهار به عنوان بزرگترین بندر اقیانوسی کشور میتواند نقش کلیدی در توسعه کشور و منطقه ایفا کند.
بهروز آقایی مدیر کل بنادر و دریانوردی استان سیستان و بلوچستان گفت: بندر چابهار به عنوان بزرگترین بندر اقیانوسی کشور از نظر دریایی و زمینی قابلیتهای بسیار خوبی دارد، این بندر به دلیل قرار داشتن در خارج از حوزه خلیج فارس و محدودیتهای احتمالی میتواند نقش بسزایی در افزایش سطح تجارت دریایی کشور داشته باشد.
وی با بیان این که اقدامهای زیادی در حوزه دریایی بندر چابهار انجام و این بندر به تجهیزات دریایی مدرنی مجهز شده است ادامه داد: بندر چابهار از نظر دریایی بسیار میتواند حائز اهمیت باشد، زیرا حلقه اتصال کشورهای محصور در خشکی مانند افغانستان و کشورهای حوزه cis به دریاست.
مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: افغانستان به عنوان یکی از کشورهای همسایه ۹۵ درصد کالاهای مورد نیازش را از طریق واردات تامین میکند، استفاده از این بندر به عنوان یکی از بنادر اصلی منطقه، امنترین و کم هزینهترین راه انتقال کالاهای این کشور است.
معاون امور دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان هم در این جلسه با اشاره به اقدامهای انجام شده گفت: اقدامهای خوبی در بخشهای کنترل و بازرسی کشتی ها، امتحانات و صدور گواهینامه، ثبت و بازرسی شناورها و مخابرات دریایی در بندر چابهار انجام شده است.
سید حسن ابراهیمی با بیان این که اختصاص لایروب به بندر چابهار یکی از نیازهای ضروری است افزود: سال گذشته لایروبی کانال طرح توسعه بندر شهید بهشتی چابهار به میزان یک میلیون متر مکعب انجام شد.
وی ادامه داد: نجات ۱۱۲ گرفتار در دریا، پاکسازی آلودگی نفتی کشتی ها، انجام عملیات اطفای حریق شناورهای سنتی بندر شهید کلانتری، حوضچه هفت تیر و بندر کنارک و ارتقای علائم کمک ناوبری از جمله اقدامهای انجام شده در حوزه امور دریایی سیستان و بلوچستان در سال ۹۷ است.
انتهای پیام/گ