سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه گل کلم پلوی خوشمزه و لذیذ

در این مطلب دستورالعمل تهیه کلم پلو متفاوت را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، گل کلم پلو اسمش غلط انداز است و قطعا فکر می‌کنید که در این غذا از برنج استفاده می‌شود، اما باید بگوییم خیر این غذا یکی از غذا‌های مردم شرق آسیا می‌باشد که در واقع گل کلم خورد شده و ریز شده جایگزین برنج می‌باشد. افراد همواره با مصرف پلو‌ها خود را در معرض افزایش وزن می‌بینند؛ اما این پلو یک غذای رژیمی خوشمزه است که پیشنهاد می‌کنیم حتما تهیه کنید. گل کلم پلو از دسته پلو‌های تهیه شده با دستور پخت آسان است که در گروه پلو‌های رژیمی نیز قرار می‌گیرد.

مواد لازم برای تهیه گل کلم پلو را می‌توانید به راحتی از بازار خریداری کرده و با در اختیار داشتن این دستور پخت ساده به تهیه غذا مشغول شوید. ناگفته نماند که در صورت موجود نبودن گل کلم می‌توانید از انواع کلم‌ها همچون بروکلی نیز استفاده کنید. این غذا نسبت به دیگر انواع پلو‌ها از چربی و کالری کمتری برخوردار است. کلم پلو از خوش مزه‌ترین انواع پلو‌ها است که می‌توان آن را در وعده شام و یا ناهار میل کرد. بعلاوه این غذا را در وعده‌های سحر و افطار در ماه رمضان نیز به دلیل هضم مناسب و خاصیت سیر کنندگی اش می‌توان میل کرد. گل کلم را می‌توان به صورت خام نیز به مصرف رساند، اما بهتر است که آن‌ها را بخار پز کرده و یا بپزید؛ زیرا در صورت بخار پز کردن مواد معدنی و ویتامین موجود درآن همچنان باقی مانده و از بین نمی‌رود. مصرف گل کلم در انواع غذا‌ها به ویژه برای کودکان که در سن رشد هستند توصیه شده است. گل کلم، سرشار از فیبر است و به دلیل فیبر فراوان است که هضمی مناسب دارد. از خواص و فواید موجود در گل کلم می‌توان به استحکام استخوان ها، بهبود حافظه، هضم سریع، جلوگیری از یبوست و عملکرد بهتر معده اشاره کرد. از انواع دیگر پلو نیز می‌توان به: پلو پیازچه با مرغ، پلو فلفل دلمه‌ای، زیره پلو و برنج لیمو ترش اشاره کرد.

مواد لازم:
گل کلم خام:۵۰۰ گرم
فلفل دلمه ای: ۲ عدد
سبزی ریحان: ۱۰۰ گرم
سینه مرغ: ۱ عدد
پیاز داغ: ۱ قاشق غذاخوری
لیموترش:۱ عدد
پودر پاپریکا: ۱ قاشق چای خوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
زرچوبه: به مقدار لازم

مراحل پخت:

مرحله ۱
ابتدا سینه مرغ را به قطعات کوچک خرد کنید.

مرحله ۲
سپس آن‌ها را با پیاز داغ، فلفل، نمک، پودر پاپریکا و زردچوبه در قابلمه‌ای بگذارید تا سرخ شده و تغییر رنگ دهند.

مرحله ۳
حال آبلیمو و کمی آب را به مرغ اضافه کرده و در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا بپزد.

مرحله ۴
وقتی مرغ آماده شد، گل کلم‌هایی را که از قبل شسته اید و خرد کرده اید داخل غذا ساز بگذارید تا پودر شوند. (می‌توان گفت پلو این غذا را در این مرحله آماده می‌کنید.)

مرحله ۵
می‌توانید گل کلم را به همین شکل سرد شده و پس از خرد شدن به غذا افزوده و یا آن را همراه با ادویه و چاشنی‌های دیگر سرخ کرده و بعد به غذا اضافه کنید.

مرحله ۶
اگر از روش دوم استفاده کردید، در این صورت باید مرغ‌ها را از قابلمه در آورده و گل کلم را همراه فلفل دلمه‌ای خرد شده و کمی نمک داخل همان قابلمه بگذارید تا گرم شوند (دقت کنید که کلم‌ها بیش از حد پخته نشوند در حد تفت کافیست.)

مرحله ۷
بعد از گرم شدن می‌توانید دو مواد را با یک دیگر مخلوط کرده و غذا اماده است.

مرحله ۸‌
می‌توانید با ریحان‌های خورد شده غذای خود را تزیین کنید.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

گل کلم پلو + دستور تهیه

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.