سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کیک سیب فنجانی + دستور تهیه

در مطلب زیر قصد داریم طرز تهیه یک نوع سیب فنجانی خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  سیب میوه‌ای خیلی خوشمزه است. به همین بهانه طرز تهبه کیک سیب را به شما آموزش داده ایم. البته این نوع کیک کمی هم شبیه پای سیب است.


بیشتربخوانید: غذا‌های عجیب ایرانی/ از کله‌پاچه با برنج تا دلمه سیرابی! + تصاویر


چی لازم دارم:
کره ۲۰۰ گرم
پودرقند ۲۰۰ گرم
آرد ۲۵۰ گرم
تخم‌مرغ ۴ عدد
سیب ترش سبز ۲ تا ۳ عدد
شیر ۵۰ میلی‌لیتر
روغن مایع ۲۰ میلی‌لیتر
بیکینگ‌پودر ۱ قاشق چایخوری
پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری
وانیل ۴/۱ قاشق چایخوری
پودرقند چندرنگ جهت تزیین به میزان لازم

چطور بپزم:
۱. روغن مایع و کره نرم را به همراه پودرقند چندثانیه بزنید تا یکدست شود. سپس تخم‌مرغ‌ها را دانه‌دانه اضافه کنید. هرکدام از تخم‌مرغ‌ها را که اضافه کردید ۳۰ ثانیه هم بزنید.
۲. سپس شیر و در آخر آرد، وانیل و بیکینگ‌پودر را نیز اضافه کنید. سیب‌ها را ورقه ورقه کنید و دارچین آغشته کنید. درون قالب‌های فنجانی یا قالب‌های کیک یزدی را کاغذ بگذارید. یک سوم از مواد را ریخته و وسط آن سیب گذاشته، مجددا مایه کیک را بریزید؛ به طوری که یک سوم از قالب خالی بماند.

۳. سپس درون فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۳۰ دقیقه بپزید. پس از خنک شدن روی آن را پودرقند‌های رنگی بپاشید و به دلخواه تزیین کنید. می‌توانید از نان خامه‌ای‌های شکلاتی یا تکه‌های شکلات و ترافل برای تزیین روی این کیک‌های فنجانی استفاده کنید. من با نان خامه‌ای کاکائویی تزیین کردم.

منبع: زندگی ایده آل

انتهای پیام/

 کیک سیب فنجانیِ خوشمزه

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.