سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

روش تهیه تارتلت موهیتو

در این مطلب دستورالعمل تهیه تارتلت موهیتو را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، تارتلت به معنی تارت کوچک و یکی از دسر‌های محبوب دنیاست، که درست مثل تارت از یک خمیر پایه (کراست Crust) و نوعی فیلینگ (انواع کرم ها) تشکیل شده و در انتها روی آن با میوه یا شکلات تزئین می‌شود. در ادامه طرز تهیه تارتلت موهیتو را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم. با ما همراه باشید.

مواد لازم خمیر

آرد ۲۲۵ گرم

پودر شکر ۴۰ گرم

کره سرد (خرد کرده) ۱۲۵ گرم

زرده تخم‌مرغ ۲ عدد

آب سرد ۱ قاشق سوپخوری

مواد لازم میانی

پنیر ماسکارپونه ۳۷۵ گرم

پوست لیمو (رنده کرده) ۱ قاشق سوپخوری

پودر شکر ۱۲۰ گرم

تخم‌مرغ ۱ عدد

زرده تخم‌مرغ ۱ عدد

آب‌لیموی تازه ۱ قاشق سوپخوری

آرد ۱ قاشق سوپخوری

برگ نعنا (خرد کرده) ۲ قاشق سوپخوری

مواد لازم مرنگ

سفیده تخم‌مرغ ۲ عدد

شکر دانه ریز ۱۱۰ گرم

نشاسته ذرت یک‌دوم قاشق چایخوری

پودر شکر ۵۰ گرم

روش تهیه تارتلت موهیتو

۶ قالب تارتلت را به قطر ۱۰ سانتیمتر اندکی چرب کنید (از قالب‌هایی که دیواره آن از کف جدا است استفاده کنید).

آن‌گاه آرد، پودر شکر و کره را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خرده نان در آید.

سپس زرده تخم‌مرغ‌ها و آب را بیفزائید تا مواد خمیر شود.

حالا روی خمیر را بپوشانید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید.

اکنون خمیر را به ۶ قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی ۴ میلیمتر باز کنید و در قالب تارتلت قرار دهید.

اطراف آن را مرتب کنید و اضافی‌های خمیر را بگیرید. اینک قالب‌های پر کرده از خمیر را نیم ساعت در یخچال نگه دارید.

آن‌گاه روی خمیر‌ها را با کاغذ و سرامیک‌های مخصوص بپوشانید و تارتلت‌ها را در سینی شیرینی‌پزی بگذارید.

سپس تارتلت‌ها را به مدت تقریبی ۱۰ دقیقه در فر گرم کرده با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد بپزید.

حالا کاغذ و سرامیک‌ها را بردارید و تارتلت‌ها را ۱۰ دقیقه دیگر در فر بپزید تا طلائی رنگ شوند.

اکنون دمای فر را به ۱۶۰ درجه سانتیگراد کاهش دهید و مواد میانی را فراهم کنید.

اینک تارتلت‌ها را با کرم لیمو و بعد با مایه میانی پر کنید و به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه در فر بپزید.

سپس فر را خاموش کنید و در آن را نیمه باز بگذارید تا تارتلت‌ها در فر خنک شوند.

حالا تارتلت‌ها را یک شب در یخچال نگه دارید.

قبل از مصرف، روی تارتلت‌ها را با مرنگ بپوشانید و به مدت تقریبی ۱۰ دقیقه در فر گرم کرده با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا مرنگ قدری طلائی شود.

روش تهیه مواد میانی

پنیر ماسکارپونه، پوست لیمو، پودر‌شکر، تخم‌مرغ و زرده تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

آن‌گاه آب‌لیمو، آرد و برگ نعنا را بیفزائید و مخلوط کنید.

روش تهیه مرنگ

سفیده تخم‌مرغ‌ها و شکر را در کاسه مناسبی که بهتر است فلزی باشد، بریزید و روی بخار آب جوش بگذارید.

آن‌گاه این مخلوط را با همزن دستی هم بزنید تا شکر حل شود.

سپس آن را با همزن برقی بزنید تا کاملا فرم بگیرد و بعد آرد ذرت را به آن بیفزائید.

حالا پودر شکر را الک کنید و آن را کم‌کم درون مرنگ بریزید.

روش تهیه کرم لیمو
برای تهیه کرم لیمو، یک‌چهارم پیمانه آب‌لیمو را همراه با یک قاشق سوپخوری پوست لیموی رنده کرده، ۵۰ گرم شکر، ۴ قاشق چایخوری نشاسته ذرت و یک‌دوم پیمانه آب در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط پیوسته هم بزنید تا کرم بپزد و غلیظ شود.

سپس آن را از روی حرارت بردارید و ۱۵ گرم کره به آن افزوده و مخلوط کنید.

روی کرم را بپوشانید و بگذارید در دمای محیط خنک شود.

منبع  : زندگی آنلاین

انتهای پیام/

چگونه تارتلت موهیتو  درست کنیم؟

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.