سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بیشتر فروش تولیدات صنایع دستی ازطریق استارت‌آپ‌ها و فروشگاه‌های مجازی صورت می‌گیرد

رئیس اتحادیه صنایع دستی اصفهان با بیان اینکه بیشتر تولیدات صنایع دستی با فروش استارت‌آپ‌ها و یک‌سری فروشگاه‌های مجازی صورت می‌گیرد، گفت: فروش صنایع دستی با این روش‌ها در وضعیت نسبتاً خوبی قرار دارد.

 به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،سید عباس شیردل رئیس اتحادیه صنایع دستی اصفهان با اشاره به وضعیت فروش صنایع دستی در استان اظهار داشت: افزایش چندبرابری قیمت مواد اولیه و بد شدن شرایط اقتصادی منجر به تشدید مشکلات تولیدکنندگان صنف صنایع دستی شده است.

وی افزود: بعضی از مواد اولیه در کشور وجود ندارد و باید وارد شود که متأسفانه این واردات به‌موقع انجام نشد و بسیاری از تولیدات را با اختلال روبه‌رو کرد.

رئیس اتحادیه صنایع دستی اصفهان با بیان اینکه بیشتر تولیدات صنایع دستی با فروش استارت‌آپ‌ها و یک‌سری فروشگاه‌های مجازی صورت می‌گیرد، گفت: فروش صنایع دستی با این روش‌ها در وضعیت نسبتاً خوبی قرار دارد.

وی تصریح کرد: متأسفانه شرایط اخیر از تعداد مسافران کاسته است و بنابراین آسیب زیادی به فروش صنایع دستی زده شد، با این حال اکنون تولیدکنندگان در حال تولید محصولات خود هستند.

شیردل ادامه داد: ادارات گمرک و پست کمترین همکاری را با ما می‌کنند، چون بیشتر فروش ما از طریق پست صورت می‌گیرد، ولی پست مرسولات بیشتر از ۳ کیلوگرم را ارسال نمی‌کند و اگر کسی بخواهد کالایی با وزن بیشتری بفرستد این امکان برایش وجود ندارد.

وی با اشاره به محدودیت‌های قانون ادارات پست و گمرک اظهار داشت: اگر قوانین اصلاح و خودتحریمی‌ها حذف شود می‌توان به پیشرفت و فروش بیشتر امیدوار بود، چرا که اگر آمریکا ۱۰ درصد ما را تحریم کرده، قوانین داخلی ما ۹۰ درصد خودتحریمی ایجاد کرده که مشکلات زیادی را به‌همراه دارد.

رئیس اتحادیه صنایع دستی اصفهان افزود: قدرت خرید مردم در زمینه صنایع دستی بسیار پایین است و مردم ترجیح می‌دهند اجناس کوچک با قیمت کم را خریداری کنند و اگر اداره پست و گمرک بتوانند قوانین‌شان را اصلاح کنند و به ما کمک کنند، بهترین فروش را خواهیم داشت.

شیردل خاطرنشان کرد: یک سال از توقف تجارت B۲B در ایران می‌گذرد و تجار نمی‌توانند کار کنند، چون هر کدام که بخواهند کالا بفرستند باید احراز فاکتور کنند و همچنین ارزش افزوده برای تجار در نظر گرفته شده، بنابراین تجار و صادرکنندگان ترجیح می‌دهند تجارت چمدانی داشته باشند.

انتهای پیام/م

 

صحبتهای رئیس اتحادیه صنایع دستی اصفهان درمورد وضعیت بازارصنایع دستی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.