سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

فلافل به روش لبنانی + طرز تهیه

در این مطلب طرز تهیه فلافل به روش لبنانی را برای شما آماده کرده ایم که می‌خوانید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، هر کشور و فرهنگی غذا‌های مخصوص به خود را دارد. یکی از غذا‌های اصیل کشور ایران که می‌توان به آن اشاره کرد، فلافل می‌باشد. البته می‌توان به وضوح مشاهده کرد که فلافل علاوه بر غذای اصیل ایرانی، از غذا‌های سنتی کشور لبنان نیز می‌باشد که سروآن همراه با سس انبه می‌باشد.

مواد لازم برای فلافل لبنانی:
باقلای خشک پوست کنده ۴۵۰ گرم (یک پوند)
نخود خشک شده با نام مستعار لوبیا Garbanzo) ۳۳۰) گرم (سه چهارم پوند)
جعفری ایتالیایی (ریز ریز شده) یک شاخه
گشنیز سبز (ریز ریز شده) ۲ شاخه
سیر تازه و پوست کنده، خرد شده ۸–۱۰ حبه
پیاز قرمز یا زرد ۱ عدد بزرگ
پیازچه خرد شده یک شاخه
نمک اختیاری
فلفل سیاه و سفید اختیاری
جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز (اختیاری، اگر فلافل تند مورد نظر است)
پودر زیره ۱ قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز ۳ قاشق چایخوری

طرز تهیه فلافل لبنانی:

باقلا و نخود را از حداقل ۲۴ ساعت قبل در ظرف‌های جداگانه بخیسانید. بعد از ۲۴ ساعت نخود و باقلا را آبکش کنید و بگذارید آب آن خوب برود. در صورتیکه باقلای خشک با پوست بود، پوست باقلا را بکنید. نخود و باقلا را درون غذاساز یا مخلوط کن ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید.

سپس تمامی مواد دیگر را درون غذاساز با یکدیگر خرد و مخلوط می‌کنیم. مایه را نیم تا یک ساعت در یخچال گذاشته تا خودش را بگیرد. سپس با دست یا با قاشق توپی بستنی مقداری از آن را گرد کرده درون روغنی که از قبل داغ شده است با حرارت متوسط سرخ کنید. سپس آن را بر روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزی گذاشته تا روغن اضافی آن گرفته شود.

منبع: عصر ایران

انتهای پیام/

طرز تهیه فلافل لبنانی

برچسب ها: خواندنی ها ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.