سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پودینگ ورمیشل دسری مقوی برای روزه داران + دستور تهیه

در این مطلب روش تهیه دسری مقوی و خوشمزه را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، به مناسبت ماه مبارک رمضان در ادامه دستورالعمل تهیه پودینگ ورمیشل که یک دسر خوشمزه به شمار می رود را آموزش داده‌ایم.

مواد لازم:

شیر- یک لیتر

شکر – ۵ قاشق غذاخوری

هل – ۶ عدد

رشته‌های ورمیشل- ۲۲۵ گرم

کشمش – کمی

خلال مغز‌های خوراکی- به میزان لازم

طرز تهیه:

شیر، میخک و شکر را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید و ۵ دقیقه بجوشد.

رشته‌های ورمیشل را به شیر اضافه کنید و اجازه دهید تا همرا ه شیر بجوشد و غلیظ شود.

سپس کشمش را اضافه کنید و در ظرف مخصوص بریزید و با مغز‌های خوراکی تزیین کنید. می‌توانید کمی زعفران به آن اضافه کنید تا دسر رنگ طلایی داشته باشد.

خواص:

شیر را به عنوان یک غذای کامل می‌شناسند که حاوی ۱۸ ماده از ۲۲ ماده ضروری بدن انسان است.

شیر سالم نسبت به هر غذای دیگری در رژیم غذایی روزمره ما در هر کالری مقدار بیشتری کلسیم، منیزیم، فسفر، پتاسیم، زینک و پروتئین دارد.

شیر همچنین حاوی آهن، سلنیوم، ویتامین B۶، ویتامین E، ویتامین K، ریبوفلاوین (ویتامین B۲)، تیامین (ویتامین B۱)، نیاسین و چربی است.

ورمیشل یا رشته فرنگی هم حاوی پروتئین، اسید چرب، کربوهیدرات و قند است که به ارزش غذایی دسر می‌افزاید و البته کربوهیدرات آن به نسبت بالاست که بهتر است در مصرف آن زیاده روی نکنید.

منبع: روزنامه خراسان

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.