مواد لازم:
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
مرغ بدون استخوان و بدون پوست: ۲۵۰ گرم
نمک: به میزان لازم
پیاز قرمز خرد شده: یک پنجم پیمانه
کرفس خرد شده: یک پیمانه
هویج خرد شده: یک پیمانه
رزماری خرد شده: یک قاشق غذاخوری
آویشن خرد شده: یک قاشق غذاخوری
آب مرغ بدون نمک: چهار پیمانه
آرد: دو قاشق غذاخوری
لوبیا سبز خرد شده: یک پیمانه
فلفل سیاه تازه: نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه:
شعله اجاق گاز را روی دمای متوسط قرار دهید و روغن را داخل یک تابه بزرگ (با دیواره بلند) بریزید و در آن بچرخانید تا همه قسمتهایش آغشته شود.
سپس مرغها را با یک چهارم قاشق غذاخوری نمک طعمدار کنید و آن را درون روغن بیندازید. گاهی آنها را تکان دهید و پنج دقیقه فرصت بدهید تا خوب بپزد و به رنگ طلایی درآید.
سپس مرغها را از ظرف خارج کنید.
پیاز، کرفس، هویج، لوبیا سبز، رزماری و آویشن را درون تابه بریزید تا برای هفت دقیقه با هم بپزد و سبزیجات ترد شود. سپس چهار فنجان آب مرغ اضافه کنید و شعله را کاهش دهید و بگذارید هشت دقیقه در آن حالت بماند.
در یک کاسه، یک فنجان از آب مرغ را با آرد مخلوط کنید و آن را با همزن هم بزنید سپس به آرامی مخلوط را به تابه اصلی اضافه کنید و پیوسته هم بزنید. مرغ را هم بیفزایید. اجازه دهید همه آنها پنج دقیقه بپزد.
منبع: خراسان نیوز
انتهای پیام/