کریمی افزود: در ضمن ما این هشدار را به مردم میدهیم که این سایتها به هیچ وجه قابل اطمینان نیستند، چطور ممکن است که یک سایت قیمت خودرو را برای هفته آینده آینده اعلام کند؟ یا اینکه یک خودرو را به چهار نفر بفروشد؟
وی اظهار کرد: متولی این سایتها مشخص نیستند و معلوم نیست چه کسی آنها را اداره میکند؛ اگر در هرکدام از واحدهای صنفی مجوز دار حقی از مردم پایمال شود من به شخصه برای احقاق حق مردم حتی آن واحد صنفی را پلمب میکنم، اما در این سایتها هیچکس پاسخگوی مردم نیست.
رئیس اتحادیه فروشندگان خودرو کرج در ادامه به بازار خودرو کیانمهر، اشاره و اظهار کرد: این بازار خودرو که به شیطان بازار هم معروف است توسط شهرداری برای کسب درآمد بیشتر اجاره داده میشود به این صورت که هرکس قیمت اجاره ماهانه بالاتری بپردازد، بازار مال اوست.
وی ادامه داد: ارقامی مانند ۷۰ یا ۸۰ میلیون تومان هم اصلاً غیر عادی نیست و خود این بازار هم باعث افزایش قیمت خودرو شده است. اگر قرار است بازاری به این شکل وجود داشته باشد باید زیر نظر اتحادیه باشد نه اینکه بدون وجود کارشناس و یا ناظری در آن بازار خرید و فروش انجام بشود.
کریمی، اپلیکیشنهای حمل و نقل را هم غیر مطمئن دانست و گفت: این شرکتها به چه صورتی اداره میشود؟ این شرکتها فقط با ارائه کارت ملی در گوشه خیابان اقدام به استخدام راننده میکنند و باقی ماجرا مشخص نیست، در هر مسئلهای ما منتظر این هستیم تا اتفاق ناگواری رخ دهد سپس جبران کنیم ما در این خصوص چرا پیشگیری نمیکنیم تا نیاز به درمان نداشته باشم؟
وی اظهار کرد: مردم در سطح شهر بنرهای تبلیغاتی سایتهای اعلام قیمت خودرو و املاک و شرکتهای حمل و نقل شهری را میبینند و این بنرها را سند اعتبار آنها میدانند در صورتی که هیچکدام از آنها مورد تأیید نیستند.
منبع:ایسنا
انتهای پیام/