وی با بیان اینکه ،این کتاب در ۹ فصل به نگارش درآمده است، افزود: در این کتاب به اهمیت چوب و این که چوب به عنوان زیست تجزیهپذیرترین محصول تولید شده در جنگل کاربرد زیادی در زندگی بشر دارد و محصولات متنوعی به صورت مستقیم و غیرمستقیم از آن ساخته میشودو تولید چوب در جنگل در قالب برنامه تولید و از طریق افزایش رویش سالیانه درختان جنگلی و با حفظ موجودی سرپا، در قالب تک درخت انجام میشود.
رئیس اداره روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه گیلان گفت: در کتاب برداشت چوب آمده است با توجه به نیاز جامعه به چوب بهعنوان یک فرآورده مهم صنعتی و نقش آن در تأمین سوخت جوامع روستایی، تولید و انتقال آن در داخل جنگل به مراکز مصرف نهایی نیازمند برنامهریزی است که این کار از طریق طرحهای جنگلداری انجام میگیرد.
سعید رهسپار افزود:مولف در کتاب به چگونگی برداشت چوب اشاره کرده است و برداشت چوب از جنگل در سطوح فنّاورانه متفاوتی انجام میگیرد که سطح فنّاوری بکار رفته در کشورهای مختلف متفاوت است، ولی هدف همه آنها حفظ موجودی جنگل و توسعه پایدار آن در کنار تأمین نیاز چوبی جامعه است.
وی در ادامه تصریح کرد: کتاب حاضر تلاش کرده است تا این روند را در مجرای علمی و مبتنی بر مطالعات انجام شده در حوزه مهندسی جنگل بیان کند و اطلاعات جدیدی در ارتباط با برداشت چوب از جنگل در اختیار استادان، دانشجویان و محققان حوزه مهندسی جنگل قرار دهد.
انتهای پیام / ق