کتاب "برنج و خطر آلودگی" توسط عضو هیأت علمی گروه زیست شناسی دانشگاه گیلان تألیف شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت؛ سعید رهسپار، مسئول روابط عمومی دانشگاه گیلان گفت: این کتاب تألیف دكتر منصور افشار محمدیان، دانشیار گروه زیست شناسی دانشگاه گیلان و با همکاری سارا اسمعیلی و زهرا الماسی، کارشناسان ارشد علوم گیاهی فارغ التحصیل دانشگاه گیلان به چاپ رسیده است.

وی با بیان اینکه این کتاب دارای 172 صفحه و در 7 فصل است، تصریح کرد: برنج و ارزش غذایی آن، ترکیبات آلی و عناصر معدنی برنج، بیماری ها و آفات برنج، انواع سموم مصرفی در مزارع برنج، کنترل شیمیایی و بیولوژیکی بیماری ها و آفات برنج، آلودگی های برنج و باقی مانده آفت­ کش ­ها در برنج، فلزات سنگین و باقی مانده آنها در برنج از مباحث این کتاب است.

 

انتهای پیام/ع
 

تألیف کتاب برنج و خطر آلودگی توسط عضو هیأت علمی دانشگاه گیلان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.