مواد لازم برای ۴-۶ نفر:
آبلیمو ترش ۵۰ میلی لیتر
آب پیاز ۱۰۰ میلی لیتر
آب سرد ۵۰ میلی لیتر
سس تند مایع (هات سس) ۵۰ میلی لیتر
مخلوط فلفل سیاه، فلفل سفید، فلفل قرمز و پودر سیر ۵۰ گرم
نمک به میزان لازم
مرغ تکهای با استخوان ۱ کیلوگرم
آب سرد ۲ لیتر
یخ ۲۰۰ گرم
آرد سفید ۱۵۰۰ گرم
ادویه کاری ۵۰ گرم
روغن مخصوص سرخ کردنی به میزان لازم
روش تهیه کنتاکی مرغ
آب لیموترش، آب پیاز، آب سرد، هات سس، ادویه جات، نمک و روغن را خوب با هم مخلوط کنید.
آن گاه تکههای مرغ را در سس فراهم کرده بگذارید و آن را به مدت تقریبی ۳ ساعت در یخچال استراحت دهید.
سپس مرغ مزه دارکرده را در مخلوط آب و یخ ۵ ثانیه بیندازید و بعد در مخلوط آرد و کاری بغلتانید و با دست خوب ورز دهید تا مرغ با آرد پولکی شود (این کار را ۲ بار تکرار کنید تا اندازه پولکیها درشتتر شود).
حالا مرغ را در روغن سرخ کنید و در ظرف مناسب پذیرائی سرو نمائید.
منبع: زندگی آنلاین
انتهای پیام/