به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، هرچه بیشتر ترفندهای آشپزی را بدانید، کمتر دچار سردرگمی میشوید و کمتر حوصله تان از آشپزی کردن سر میرود. در ادامه چند ترفند مفید و کاربردی را آورده ایم:
زعفران خوش رنگ و طعم
برای این که زعفران رنگ وبوی خود را بیشتر نشان دهد بهتر است زعفران را همراه برنج در قابلمه بریزید تا دم بکشد.
کند شدن پوسیدگی گوجه فرنگی
برای این که گوجه فرنگی دیرتر پوسیده شود، قسمتی را که به ساقه چسبیده است رو به پایین قرار دهید.
جلوگیری از رشد حشرات در برنج
به ازای هرکیلوگرم برنج خام، ۵ گرم پودر نعناع خشک را در کیسه نازک بریزید و در برنج نگه دارید.
چیپس خانگی
سیب زمینی را برش بزنید و در آب یخ قرار دهید و به آن کمی بکینگ پودر اضافه کنید. روی یک دستمال پهن کنید تا خشک شود. سپس سرخ کنید.
از بین بردن سوختگی زبان
کمی شکر روی محل سوختگی زبانتان بریزید تا اثری از آن باقی نماند.
اگر کره یخ زده را نباید آب کنید
کمی آب جوش در یک ظرف بریزید و کمی بعد آن را خالی کنید و کره را داخل ظرف بگذارید تا با دمای ظرف نرم شود.
منبع: روزنامه خراسان
انتهای پیام/