سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

غذای خاصی که ترکیه‌ای‌ها با چغاله بادام می‌پزند

یک سرآشپز ترکیه‌ای در خصوص غذایی خاص به نام «چاغلا آشی» توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شهر «غازی عِینتاب» ترکیه به آشپزخانه سرشار از غذا‌های منحصر به فرد شهرت دارد. از جمله آن‌ها غذایی خاص به نام «چاغلا آشی» است که از چغاله بادام و گوشت تهیه می‌شود. همراه با آغاز فصل بهار و ظاهر شدن بادام‌های سبز روی درختان، اهالی غازی عِینتاب این فرصت را مغتنم شمرده و غذای متناسب با این فصل را آماده می‌کنند.

چغاله بادام میوه درخت بادام در ابتدای رویش تا حدودی سفت بوده و قشر خارجی آن سبزرنگ و پوشیده از کرک ظریفی می‌باشد. در داخل آن نیز روکشی قرار دارد که سفید و نرم بوده و مغز آبکی و نازک بادام را در خود نگهداری می‌کند.

«محمدعلی دوراک» سرآشپز ترکیه‌ای می‌گوید این غذا در آغاز بهار طبخ می‌شود و قبل از سِفت شدن بادام‌ها به مدت یکماه طبخ می‌شود. او می‌گوید مغز آبکی وسفید را از پوست سبز چغاله بادام جدا می‌کنیم و پوست سبز را می‌جوشانیم و سپس با گوشت و نخود می‌پزیم و در آخر به آن ماست اضافه می‌کنیم، او می‌گوید برخی به جای ماست، سس را ترجیح می‌دهند. پس از جا افتادن غذا نیز به آن زعفران اضافه می‌کنند.

منبع: تابناک باتو

انتهای پیام/

برچسب ها: تغذیه ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.