سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دستور تهیه پای توت فرنگی و ریواس

در این مطلب دستورالعمل تهیه پای توت فرنگی و ریواس را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از شیرینی‌های پرطرفدار  و خوشمزه پای توت فرنگی و ریواس است و در عرض ۳۰ دقیقه آماده می‌شود. در ادامه با ما همراه باشید تا با طرز تهیه اين پاى لطيف و  بی‌نظیرآشنا شوید.

مواد لازم:

خمیر پای
آرد سفید - ۲ پیمانه
نمک - یک دوم قاشق چای خوری
کره یخ زده- ١٢۵ گرم
آب سرد - به میزان لازم

مواد داخل پای:
ریواس خردشده -۵ پیمانه
شکرسفید - دو سوم پیمانه
شکر قهوه‌ای - یک سوم پیمانه
پودر جوز هندی - یک چهارم قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت -٢ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

آرد را با نمک داخل غذا ساز یا همزن دستی مخلوط کنید. بعد کره را به تکه‌های کوچک تقسیم و با آرد مخلوط کنید تا کره اندازه یک نخود داخل آرد حس شود.
کم کم آب را هم اضافه کنید تا خمیر به هم بچسبد.

خمیر را روی تخته با کمی آرد ورز دهید. سپس آن را داخل نایلون بپیچید و داخل یخچال بگذارید تا نیم ساعت بماند.

ریواس، شکر، شکر قهوه ای، نشاسته ذرت و پودر جوز هندی را در ظرف دیگری مخلوط کنید. آرد را دو قسمت کنید، یکی کوچک ویکی بزرگ، خمیر بزرگ را روی تخته با کمی آرد پهن کنید و داخل قالب پای چرب شده بگذارید، کمی از مخلوط شکر را روی آن بریزید.

بعد ریواس را پخش و خمیر دوم را پهن کنید و قالب بزنید. روی پای را تزیین کنید، از یک زرده تخم مرغ با یک قاشق شیر برای رومال استفاده کنید.

بعد آن را داخل فری که از قبل ٢٢٠درجه گرم شده است قرار دهید. بعد از ١۵دقیقه دما را تا ١٨٠درجه برسانید. بعد از حدود ٣٠ دقیقه پای خوشمزه آماده است.

منبع: روزنامه خراسان

انتهای پیام/

برچسب ها: تغذیه ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.