وی ادامه داد: برنامه های مختلفی برای جلوگیری از تعطیلی داریم چراکه مدارس خارج از کشور پایگاه های فرهنگی ایران در خارج از کشور است و با انعطاف روش ها مدارس را پیش میبریم هرچند منابع ارزی برای ادامه فعالیت ها موضوع مهمی است و با محدودیت مواجه است.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره تعداد معلمان اعزامی که باتوجه به نیاز حقوق ارزی تعدادشان کاهش یافته است، گفت: از روش های محلی استفاده کردیم و البته از معلمانی متخصص که گزینش آنها تایید شده است استفاده خواهیم کرد و تعداد معلمان اعزامی با درآمد ارزی کاهش مییابد.
بطحایی درباره تعداد معلمان اعزامی تصریح کرد: سال قبل تعداد معلمان اعزامی ۴۰۷ نفر بود که امسال به ۲۷۶ کاهش پیدا کرد و سال آینده به ۱۵۰ نفر می رسد.
وزیر آموزش و پرورش گفت: بخشی از مطالبات معلمان پرداخت شد و در تخصیصی که از سازمان برنامه گرفتیم بخش دیگر مطالبات را پرداخت می کنیم و میزان مطالبات معلمان خارج از کشور با معادل ریالی ۶۰ میلیارد تومان بود که تخصیص نیافت و به سال ۹۸ رسید.
وزیر آموزش و پرورش درباره علت پرداخت نشدن مطالبات معلمان خارج از کشور تاکید کرد: یکی از مشکلات پرداخت نشدن مطالبات این بود که باید ریال با نرخ نیمایی به ارز تبدیل می کنیم و مشکل بعدی مبادلات بانکی بود در مواقعی ارز داشتیم اما انتقال به کشور مشکل داشت که اکنون حل شده است.
وزیر آموزش و پرورش درباره پرداخت سایر معوقات گفت: از ۶۰۰ میلیارد تومان تخصیص یافته بخش عمده برای پرداخت حق التدریس ها، حق الزحمه امتحانات و معلمان خریدخدمات است که ظرف چند روز آینده پرداخت خواهد شد.
وزیر آموزش و پرورش درباره برگزار ی امتحانات در مناطق سیلزده گفت: مهمترین مسالهای که دغدغه فرزندان ما در این مناطق بود چگونگی برگزاری امتحانات بود که تصمیم گرفتیم با مصوبه ابلاغی دانش آموزان مناطق سیل زده پایه دوازدهم امتحانات سه نوبتی داشته باشند و در هر نوبتی که نمره کسب کنند به عنوان قبولی خردادماه است.
وی ادامه داد: از طرفی برای دانش آموزان پایههای داخلی که امکان تشکیل کلاس هم نیست تا بخشی که دری خواندهاند، امتحان گرفته میشود.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به علل بازگشایی مدارس در مناطق سیلزده بیان کرد: در مواردی مدارس به عنوان مراکز اسکان اضطراری در نظر گرفته شدند و طبق گزارشها در ۱۲ منطقه کلاس راهاندازی نشده است.
بطحایی تصریح کرد: البته فعالیت های فرهنگی و هنری را برای دانش آموزان در این مناطق گسترش می دهیم و هم فضاهای موقت را ایجاد می کنیم اما دانش آموزان تا همان جایی که درس خواندند امتحان دهند.
وزیر آموزش و پرورش درباره برگزاری آزمون آموزشگاههای آزاد در مدارس اظهار کرد: حتما این کار تخلف است و مدیر مدرسه ای که تخلف کند گزارش کار به ما میرسد و باید بپذیریم که برگزاری این آزمون ها سم است.
وی درباره برخورد با مدیران متخلف ادامه داد: برخی از مدیران مدارس متخلف لغو ابلاغ شدند گاهی بر مدیر منطقه جابجا شد و به طور کلی با آنها مجدانه برخورد میکنیم.
بطحایی درباره ارزشیابی توصیفی و تغییرات در روند اجرای آن گفت: بررسی ها از ارزشیابی توصیفی همه موید تجربه موفق بودن آن است، قطع عا در کلاس با ۴۵ دانش آموزان کار توصیفی دشوار است و اکنون در حال کاهش نُرم کلاسها هستیم اما همواره مصر به اجرای این طرح هستیم هرچند در معیارها بازنگری کردیم.
انتهای پیام/
نه کتاب هایتان محتوی دارد و نه طرحتان قابلیت اجرا
یکی نیست از این آقای وزیر بپرسد این معوقات چیست که هر دفعه مصاحبه میکنی قول پرداختش در چند روز آینده را میدهی
شانس آورده ما فرهنگی ها خیلی آدم های نجیبی هستیم
به این آقا بگویید این قدر نگه که پرداخت میکنیم ، فقط یک بار حق الزحمه ۲۲ ماه قبل را واقعا پرداخت کن ،
جناب وزیر خواهشمندم دستور بفرمایید حق محرومیت مناطق محروم و جنگی هم پرداخت شود. بنده بازنشسته ی اداره ی آموزش و پرورش دزفول هستم. چندین سال است که از طریق دیوان عدالت اداری شکایت کرده ایم . طلب ما مشخص ولی تا کنون پرداخت نشده است. وسیله ی بندده پیکان هست. اگر طلب ما را بدهند شاید یک پراید بتوانم بخرم. این مشکل خیلی از همکاران دزفولی می باشد. با تشکر از وزیر محترم و باشگاه خبر نگاران جوان