سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه پیچاق قیمه؛ غذای سنتی مردم اردبیل + دستور تهیه

در این مطلب طرز تهیه یکی از خورش‌های ایرانی و غذای سنتی و محلی مردم شهر اردبیل را آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خورش بادام اردبیلی یا خورش پیچاق قیمه یکی از خورش‌های ایرانی و غذای سنتی و محلی مردم شهر اردبیل است که مواد تشکیل دهنده آن شامل گوشت، خلال بادام، تخم مرغ و ادویه‌های مختلف است. در ادامه آموزش پخت این خورش خوشمزه را برای شما آماده کرده ایم.

مواد لازم برای پیچاق قیمه:

گوشت قیمه‌ای: ۵۰۰ گرم
خلال بادام: ۱۵۰ گرم
پیاز داغ: ۱ پیمانه
تخم مرغ: ۳ عدد
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق مرباخوری
زعفران دم کرده: ۴ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
آبغوره: نصف پیمانه
روغن یا کره: به میزان لازم

طرز تهیه پیچاق قیمه:

۱. پیاز‌ها را خلالی کنید و با کمی کره تفت بدهید تا طلایی شوند، سپس گوشت‌ها را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه بدهید تا آب گوشت کشیده شود.

۲. مقداری ادویه و رب اضافه کنید و دوباره تفت بدهید و مقداری آب اضافه کنید و اجازه بدهید گوشت‌ها بپزند.

۳. خلال بادام را حدود دو ساعت در آب خیس کرده و آبکشی کنید و در کمی کره تفت بدهید و به همراه زعفران به گوشت‌های پخته شده اضافه کنید.

۴. وقتی میزان آب خورش به اندازه دلخواه رسید طعم آن را بچشید و ادویه و نمک، آبغوره و ادویه آن را باب میلتان اضافه کنید و اجاه بدهید جا بیفتد.

۵. پس از آن تخم مرغ‌ها را تک تک روی خورش می‌شکنیم و کمی زعفران روی زرده‌ها بپاشید و سپس در ظرف را ببندید تا تخم مرغ‌ها بسته شوند و در پایان در ظرف بکشید و با پیاز داغ تزیین کنید و نوش جان کنید.

نکاتی برای تهیه پیچاق قیمه:

می‌توانید تخم مرغ‌ها را نیمرو کرده و موقع سرو روی خورش قرار بدهید.
بیشتر رنگ این غذا از زعفران است، بهتر است رب گوجه فرنگی را حذف کنید و به جای آن زعفران استفاده کنید.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

طرز تهیه پیچاق قیمه

برچسب ها: تغذیه ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.