وی ادامه داد: البته معتقدیم که این روشها نقش مربی اصلی را ایفا نمیکند و ممکن است با استانداردها فاصله داشته باشیم، ولی ناگزیر هستیم شرایط را با این روشها مدیریت کنیم.
کاظمی از کمبود ۱۰۰ هزار مربی پرورشی در مدارس کشور خبر داد و گفت: اکنون با ۴۵ هزار مربی پرورشی مدارس را پوشش دادیم و تقریبا این تعداد یک سوم نیاز اصلی ما را شامل میشود که با همین تعداد فعالیتهای مربوطه به حوزه های پرورشی را انجام میدهیم.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش درباره وضعیت فعالیت مشاوران در مدارس و کمبود نیرو در این سمت بیان کرد: طبق استانداردها به ۴۰ هزار نیروی مشاوره برای دانش آموزان در مدارس سراسر کشور نیاز داریم، اما در شرایط فعلی فقط ۱۲ هزار نیروی مشاور فعالیت میکند که این تعداد را هم با توجه به موضوع هدایت تحصیلی در مقطع متوسطه اول متمرکز کردیم و با توجه به این شرایط حدود ۲۸ هزارمشاور در مدارس کم داریم.
کاظمی با اشاره به موضوع هدایت تحصیلی اظهار کرد: اجرای این طرح و انجام تست رغبت و توانایی هم در سه پایه متوسطه اول اجرا میشود و در همین مقطع هم مشاوران را فعال کردیم.
وی تصریح کرد: البته اگر بخواهیم مسیر اجرای هدایت تحصیلی را عالمانه دنبال کنیم تعیین مسیر زندگی و تحصیلی دانشآمکوزان باید از همان اول ابتدایی انجام شود هرچند در فرآیند آمادهسازی نظام جامع راهنمایی و مشاوره سعی داریم تغییرات مثبتی در برنامههای مشاورهای و فرآیند هدایت تحصیلی داشته باشیم.
انتهای پیام/