مواد لازم برای حدود ۵۰ عدد
کره ۲۵۰ گرم
پودر شکر ۱۰۰ گرم
زردۀ تخم مرغ ۲ عدد
وانیلین یک چهارم قاشق چایخوری
شیر خشک قنادی ۲ قاشق چایخوری
آرد ۳۵۰ گرم
مواد لازم میانی
حلقۀ آناناس ۲ عدد
نشاسته ذرت ۱ قاشق سوپخوری
پودر نارگیل ۳۰ گرم
مغز پسته ۲۵ عدد
پودر شکر برای تزئین به میزان لازم
بیشتر بخوانید: طرز تهیه نان خوشمزه هندی
روش تهیه:
کره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
آن گاه زردۀ تخم مرغ ها، وانیلین و شیر خشک را بیفزائید و مخلوط کنید.
حالا آرد را درون این مایه بریزید و مخلوط سازید تا خمیر مناسبی به دست آید.
سپس روی خمیر را با سلفون بپوشانید و ۳۰ دقیقه در یخچال نگه دارید.
اکنون هربار به اندازۀ یک گردو از خمیر فراهم کرده بردارید و به شکل توپ درآورید.
آن گاه خمیر را اندکی تخت کنید و یک دوم قاشق چایخوری از مایۀ میانی روی خمیر بگذارید.
سپس خمیر را جمع کنید و دوباره به شکل توپ درآورید.
اینک خمیرهای پر کرده را در سینی شیرینی پزی دارای کاغذ روغنی قرار دهید و رویشان پسته بگذارید.
حالا شیرینی را به مدت تقریبی ۱۰-۱۲ دقیقه در فر گرم کرده با دمای ۱۷۰ درجۀ سانتیگراد بپزید.
همینکه شیرینی خنک شد، رویش پودر شکر بپاشید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
روش تهیۀ مواد میانی
آناناس را ریز خرد کنید و با نشاستۀ ذرت، پودر نارگیل و پودر شکر مخلوط نمائید.
منبع: شور و شیرین
انتهای پیام/