وی افزود: خدا را شاکریم که در این وسعت سیل، تلفات جانی نداشتهایم، سیل در خوزستان و سیل سال ۱۳۹۵ در شعیبیه شوشتر به دلیل آب پشت سد دز، کارون و کرخه بوده است که به دلیل میزان بارندگیها در سدها و سرریز شدن به پاییندست این سیل رخ داد.
عضو مجمع نمایندگان استان خوزستان اظهار کرد: متاسفانه عملکرد ضعیف بوده، انتظار میرفت که آمادگی برای مقابله با این سیل بزرگ وجود میداشت که چنین چیزی را شاهد نبودیم؛ اولویت، استقرار کمپها و دادن پتو، غذا و وسایل حمل و نقل است.
وی با اشاره به سفر رییس جمهور، رییس مجلس شورای اسلامی و معاون اول به مناطق سیلزده خوزستان، تصریح کرد: در این سفر قولها و وعدههایی به مردم داده شده که باید عملیاتی شود، امیدی تازه به مردم دمیده شده که اگر این وعدهها عملی نشود بیاعتمادی و واگرایی را صد چندان خواهد کرد.
نماینده شوشتر با تاکید بر لزوم کار کارشناسی درباره برآورد خسارات وارده به مناطق سیل زده گفت: با پایین آمدن سیل در شهرها و جادهها باید این خسارات برآورده شود لازم است وزارتخانههای نیرو، راه و شهرسازی، بهداشت، آموزش و پرورش، کشاورزی و بنیاد مسکن با اولویت و به طور جهادی در جهت رفع مشکلات ناشی از سیل اقدام کند.
گیلانی در پایان از زحمات سپاه، بسیج و ارتش برای کمک به مردم سیلزده قدردانی کرد.
انتهای پیام