وی افزود: تمام تلاشها برای معرفی استعدادها و جاذبههای نهفته سیستان و بلوچستان بکار گرفته شده به طوریکه شاهد افزایش حضور گردشگران به این مناطق هستیم.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان با بیان اینکه گردشگردی در این استان مردمی شده است، گفت: امسال علاوه بر ۱۵۰ تاسیسات گردشگردی موجود استان به هزار مرکز جدید شامل واحد بوم گردی، خانه مسافر و اقامتگاه در روستاها و شهر کنارک و چابهار مجوز موقت داده شده است.
وی برگزاری بیش از ۱۷۰ نوروزگاه در سیستان و بلوچستان را گامی مثبت در معرفی ظرفیتهای فرهنگی و اجتماعی منطقه برشمرد.
جلالزایی ارائه نوروز کارت به مسافران نوروزی، برپایی نوروزگاه و بازارچههای صنایع دستی را از مهمترین اقدامات میراث فرهنگی برای فراهم کردن سفری لذت بخش و با کمترین هزینه به سیستان و بلوچستان ذکر کرد.
سیستان و بلوچستان با ۲۰ شهرستان زاهدان، زابل، هیرمند، زهک، هامون، نیمروز، میرجاوه، خاش، سراوان، سیب و سوران، بمپور، مهرستان، ایرانشهر، دلگان، فنوج، قصرقند، نیکشهر، سرباز، کنارک و چابهار و داشتن صدها اثر تاریخی، فرهنگی و مکانهای تفریحی و دیدنی، سواحل زیبا، بازارهای متعدد با کالاهای داخلی و خارجی و منطقه آزاد تجاری از استانهای گردشگر پذیر کشور است.
رازهای سربه مهر آثار باستانی و تاریخی بیش از ۶ هزار ساله، قلههای مرتفع با دامنههای سرسبز، باغهای میوههای گرمسیری و نیمه گرمسیری، روستاهای گردشگری، سواحل دلنشین، بازارهای سنتی و لوکس و کوههای مینیاتوری گوشهای از زیباییهای استان سیستان و بلوچستان برای سفرهای نوروزی است.
سفر به سیستان و بلوچستان از راههای هوایی، دریایی و سه مسیر زمینی خراسان - زابل - زاهدان، کرمان - زاهدان، کرمان - ایرانشهر و جاسک - کنارک - چابهار امکان پذیر است.
انتهای پیام/ع