ریشه و تاریخچه سس مایونز:
گفته شده مایونز از جزیره منروکا بویژه در شهر ماهون سرچشمه گرفته است. دلیل نام گذاری مایونز این است.
به هر حال، این امولسیون تقریبا از اواسط قرن نوزدهم بوده است. از آن زمان به کرات کنار غذا به مقدار کم یا زیاد در انواع مختلف قرار گرفته است.
غیر از مایونز معمولی، این امکان وجود دارد که چاشنی دیگری تهیه کنید و پیشنهاد رژیمی این بخش از آشپزخونه نمناک به گیاه خواران سس مایونز وگان است که طرزتهیه آن در خانه را در ادامه خواهیم گفت.
طرز تهیه:
درست کردن سس مایونز با مایونز سنتی خیلی متفاوت نیست. به همین ترتیب، همانطور که با دستور العملهای کلاسیک همخوانی دارد، میتواند حتی مزه بهتری داشته باشد. برای درست کردن سس مایونز به مواد اولیه نیاز دارید:روغن گیاهی همراه با نوع دیگری از شیر گیاه؛ بنابراین اضافه کردن کمی نمک و لیمو یا سرکه مزه خوبی به سس میدهد. مهم است مطمئن شوید تمام مواد اولیه در دمای اتاق قرار دارند. اگر روغن در دمای اتاق باشد و شیر سویا سرد، این دستورالعمل به احتمال زیاد درست نخواهد شد.
مواد لازم:
کمی نمک
چند قطره لیمو (حداقل ۳ میلی لیتر)
یک چهارم فنجان شیر گیاهی (ترجیحا شیر سویا)
نصف فنجان روغن نباتی، زیتون، یا روغن آفتابگردان (۱۸۰ - ۱۹۰ گرم در حدود)
طرز تهیه:
شیر گیاه و قطرات لیمو را داخل مخلوط بریزید.
تمام مواد را به هم بزنید.
کم کم ترکیب کنید و به تدریج روغن را اضافه کنید.
در نهایت، مخلوط ثبات مطلوبی به دست خواهد آورد و زمانی که این اتفاق میافتد کمی نمک به آن اضافه کنید.
بهتر است داخل شیشه بریزید و درعرض سه روز میل کنید.
دستور العمل اصلی سس مایونز است. میتوانید ترکیبات دیگر را به مقدار کم، بسته به غذاهای دیگر، اضافه کنید. مثالا، میتوانید با اضافه کردن سیر و یا جعفری وگشنیز، کمی آن را مزه دار کنید.
به این ترتیب میتوانید طعمهای جدیدی تهیه و به غذای نهایی اضافه کنید. همانطور که میبینید، مایونز چاشنی مفیدی است و وگان از این قاعده مستثنی نیست.
منبع: زندگی آنلاین
انتهای پیام/
سس مایونز وگان + طرز تهیه