وی ادامه داد: سال آینده ۱۳ هزار کسری نیرو در آموزش و پرورش تهران داریم و یکی از راهها برای جبران این کسری توسعه بخش غیردولتی است که در این مورد ۲ الگوی حداقلی و حداکثری در نظر گرفتهایم که در الگوی حداقلی نیم درصد افزایش جمعیت دانشآموزی و در الگوی حداکثری یک ونیم درصد افزایش جمعیت دانش آموزی مدارس غیر دولتی در دستور کار قرار گرفته است.
نیک فطرت با بیان اینکه در سال تحصیلی جاری ۶ هزار دانشآموز به مدارس غیر دولتی تهران اضافه شده است، گفت: امیدواریم این روند برای سال تحصیلی آینده هم وجود داشته باشد البته یکی از موانع اصلی در جذب دانشآموز در مدارس غیر دولتی موانع اقتصادی است که با توجه به شرایط فعلی باعث شدهاست، معیشت خانوادهها به عنوان یکی از اصلیترین موانع در توسعه مدارس غیر دولتی محسوب شوند.
وی گفت: سیستم نظارتی در مدارس غیر دولتی شهر تهران به صورت مستمر در حال انجام است و صرفاً به فصل یا موردی خاص محدود نمیشود.
رئیس اداره مشارکتهای مردمی آموزش و پرورش شهر تهران تصریح کرد: یکی از مهمترین شاخصهایی که اکنون ناظران در مدارس غیر دولتی به آن توجه دارند موضوع پیش ثبتنام است تا تخلفی در این زمینه صورت نگیرد.
وی تصریح کرد: در توسعه مدارس غیر دولتی برنامهای ۵ ساله تنظیم کردیم که بر اساس این برنامه توسعه کمی و کیفی مدارس تا ۵ سال آینده مورد توجه قرار میگیرد.
نیک فطرت درباره چگونگی نظارت ناظران بر فعالیت مدارس اظهار کرد: با توجه به سطح ناظران که ناظر منطقه یا ناظر کل باشند، نوع بازدیدها متفاوت است و ناظران منطقه بر تمامی مدارس غیر دولتی در منطقه و ناظران اداره کل به طور انتخابی چند مدرسه غیر دولتی را تحت بازرسی قرار میدهند.
انتهای پیام/