سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه پلوی قالبی فرانسوی

در این مطلب با دستورالعمل تهیه پلوی قالبی فرانسوی آشنا خواهید شد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه پلوی قالبی فرانسوی را به شما عزیزان آموزش دهیم. پس با ما همراه باشید تا با مواد اولیه آن آشنا شوید.

مواد لازم برای ۴ نفر

برنج ۴۰۰ گرم

پیازچه ۱۰ شاخه

کره ۵۰ گره

سینه یا فیله مرغ ۵۰۰ گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

پودر جوز هندی یک چهارم قاشق چایخوری

قارچ خرد کرده ۳۰۰ گرم

فلفل دلمه‌ای رنگی خرد کرده ۲ پیمانه

آرد سفید ۲ قاشق سوپخوری

شیر سرد ۲ لیوان

خامه ۱۰۰ گرم

روش تهیه

برنج را آبکش کرده و دم کنید. آن گاه پیازچه را به همراه کره تفت دهید تا کمی سبک شود.

سپس مرغ، نمک، فلفل و جوز هندی را اضافه کنید و اجازه دهید تا رنگ مرغ عوض شود.

بعد قارچ را بیفزائید و تفت دهید تا آبش کشیده شود.

در آخر فلفل دلمه‌ای را نیز افزوده و اندکی دیگر تفت دهید.

اینک آردی را که در شیر حل کرده‌اید به مواد بیفزائید و صبر کنید تا مرغ پخته شود و سس اندکی غلیظ شود.

اکنون سس مرغ را از روی اجاق بردارید و خامه را افزوده و مرتب هم بزنید تا کاملا با مواد ترکیب شود.

حالا پلو را در ظرف مناسبی بکشید و با سس فراهم کرده سرو کنید.

منبع: شور و شیرین

انتهای پیام/

دستور تهیه پلوی قالبی فرانسوی

برچسب ها: تغذیه ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.