سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چگونه مینی کیک‌های بادام و پسته درست کنیم؟

در این مطلب دستورالعمل تهیه مینی کیک‌های بادام و پسته را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مینی کیک‌های بادام و پسته خوشمزه و ساده است و می‌توانید به عنوان عصرانه با چای میل کنید. در ادامه با ما همراه باشید تا با طرز تهیه آن آشنا شوید.

مواد لازم برای حدود ۱۵-۲۰ عدد

بادام آسیاب کرده ۱۶۵ گرم

پودر شکر ۱۲۵ گرم

کره ۱۲۵ گرم

کرۀ پسته ۲۰ گرم

تخم مرغ ۴ عدد

رزبری یا آلبالو ۱۲۵ گرم

پسته و بادام خردکرده برای تزئین به میزان لازم


بیشتر بخوانید: دستور پخت بیسکویت خمیری


طرز تهیه:

فر را با دمای ۱۸۰ درجۀ سانتیگراد گرم کنید و قالب مینی مافین را چرب نمائید و یا با کپسول‌های کاغذی بپوشانید.

آن گاه بادام و پودر شکر را در کاسۀ دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا بادام و پودر شکر مخلوط شوند.

سپس کره را آب کنید و بگذارید خنک شود.

حالا کرۀ پسته را به بادام بیفزائید و دستگاه را روشن کنید.

اکنون تخم مرغ‌ها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید و بعد کره را بیفزائید و چند ثانیه دستگاه را روشن کنید.

اینک مایۀ فراهم کرده را در قالب بریزید و سه چهارم از حجم قالب‌ها را با این مایه پر کنید.

آن گاه روی هر یک رزبری یا آلبالو بگذارید و رویشان را با پسته و بادام خرد کرده بیارائید.

حالا کیک‌ها را به مدت تقریبی ۱۲-۱۵ دقیقه در فر بپزید.

مینی کیک‌های بادام و پسته را روی پنجرۀ سیمی خنک کنید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

منبع: شور و شیرین

انتهای پیام/

طرز تهیه مینی کیک‌های بادام و پسته

برچسب ها: تغذیه ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.