سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ساندویچ قارچ وسیر به روش خانگی + دستور تهیه

در مطلب زیر می‌خواهیم طرز تهیه ساندویچ قارچ و سیر را به شما آموزش دهیم.

 گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، گاهی اوقات درست کردن بعضی از غذاهای حاضری در منزل باعث بهبود وضعیت خورد و خوراک اعضای خانواده می شد ، در ادامه دستور تهیه یک نوع ساندویچ خانگی را برای شما آورده ایم.


بیشتر بخوانید: دستور پخت بیسکویت خمیری


مواد لازم

کره -۵ قاشق سوپ‌خوری
سیر -۲ حبه
قارچ -۳۵۰ گرم
نان فرانسوی بزرگ – یک عدد
جعفری تازه - چند ساقه
نمک و فلفل - به میزان لازم

برای درست کردن این ساندویچ، اولین مرحله، آماده‌سازی مواد است. ابتدا حبه سیر‌ها را از پوست جدا و رنده یا له کنید، سپس قارچ‌ها را به صورت درشت برش بزنید. نان فرانسوی را نیز با چاقوی تیز به صورت اریب حلقه حلقه کنید. آخرین کار، خرد کردن جعفری است. تابه‌ای را آماده کنید و کره را داخل آن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا ذوب شود؛ سپس سیر رنده شده را به روغن اضافه کنید و به مدت ۳۰ ثانیه تفت دهید.


بیشتربخوانید: طرز تهیه شیرینی پادرازی مخصوص نوروز


سیر داغ را به قارچ‌ها اضافه کنید و ۵ دقیقه حرارت دهید. در طول پخت، هم‌زدن یادتان نرود. برش‌های نان را داخل تابه دیگری یا روی سینی میله‌ای فر قرار دهید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تست کنید. جعفری خردشده را به مخلوط قارچ و سیر اضافه و با نمک و فلفل مزه‌دار کنید. حالا هر کدام از برش‌های نان را در سینی یا دیس بچینید و مخلوط قارچ و سیر را روی نان‌ها بریزید.
خواص قارچ
قارچ منبع سرشاری از ریبوفلاوین، نیاسین و سلنیوم است. سلنیوم آنتی اکسیدانی است که با همکاری ویتامین «ای» سلول‌ها را از تاثیرات آسیب رسان و مخرب رادیکال‌های آزاد در امان نگه می‌دارد. همچنین مصرف سلنیوم در مردان مسن خطر بروز سرطان پروستات را تا ۶۵ درصد کاهش می‌دهد.

منبع: روزنامه خراسان

انتهای پیام/

دستور تهیه یک ساندویچ خوشمزه خانگی

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.