سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه شیرینی پادرازی مخصوص نوروز

در این مطلب دستورالعمل تهیه شیرینی پادرازی را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از لذت‌بخش‌ترین مقدمات نوروز در کشورمان، تهیه انواع تنقلات و شیرینی‌های نوروزی است. گرچه انواع شیرینی‌ها با تنوع و کیفیت بالا در قنادی‌های مختلف وجود دارند، اما پخت یک شیرینی خانگی لذیذ و پذیرایی از مهمانان با دست پخت خودتان لذتی وصف نشدنی دارد.

از جمله انواع شیرینی‌های نوروزی که نسبت به بقیه محبوب‌تر و پرطرفدارتر می‌باشند می‌توان به شیرینی نخودچی، شیرینی مربایی، شیرینی نارگیلی پفکی، قطاب یزدی و ... اشاره کرد که این بار طرز تهیه شیرینی پادرازی خوشمزه و پرطرفدار را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

مواد لازم برای حدود ۴۰ عدد

روغن صاف قنادی ۲۵۰ گرم

پودر شکر ۱۵۰ گرم

تخم مرغ ۱ عدد

پودر هل یک دوم قاشق چایخوری

آرد نخود چی ۲۵۰ گرم

آرد برنج ۱۲۵ گرم

آرد گندم ۱۲۵ گرم

مواد لازم رویه پادرازی

زردۀ تخم مرغ ۲ عدد

زعفران حلکرده ۱ قاشق سوپخوری

کنجد به میزان لازم

روش تهیه

روغن و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

آنگاه تخم مرغ و پودر هل را بیفزائید و با همزن برقی بزنید.

سپس مخلوط الک کردۀ آرد نخودچی، آرد برنج و آرد گندم را به این مایه بیفزائید و با دست مخلوط کنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود.

حالا روی خمیر را بپوشانید و ۳۰ دقیقه در یخچال نگه دارید.

اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی ۲ -۳ میلیمتر باز کنید و با برشگر مخصوص پادرازی قالب بزنید و در سینی چربکردۀ شیرینی پزی قرار دهید.

اینک رویشان مخلوط زردۀ تخم مرغ و زعفران بمالید و با چنگال روی خمیر خط‌های عمودی ایجاد کنید و اندکی کنجد بپاشید.

آن گاه شیرینی را بمدت تقریبی ۱۰-۱۵ دقیقه در فر گرم کرده با دمای ۱۷۵ درجۀ سانتیگراد بپزید.

همینکه شیرینی خنک شد، آن را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

منبع: شور و شیرین

انتهای پیام/

دستور تهیه شیرینی پادرازی

برچسب ها: تغذیه ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.