به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کیک کنجدی، کیکی لذیذ و مقوی و مناسب برای کودکان است. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت این کیک خوشمزه، با ما همراه باشید. با درست کردن این کیک لذیذ، در کنار خانواده از خوردن آن لذت ببرید.
تخم مرغ: ۴ عدد
شکر: یک چهارم پیمانه
روغن: نصف پیمانه
شیر: نصف پیمانه
زعفران دم کرده: یک چهارم پیمانه
هل آسیاب شده: دو قاشق چایخوری
کنجد: سه قاشق غذاخوری
اردهی کنجد یا خمیر کنجد: دو قاشق غذاخوری
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
بکینگ پودر: دو قاشق چایخوری
آرد: دو پیمانه
بیشتر بخوانید: دستور پخت بیسکویت خمیری
تخم مرغ و شکر را در ظرفی ریخته و خوب با یکدیگر مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست شوند.
زعفران، هل، بکینگ پودر و وانیل را به مواد قبلی افزوده و هم میزنیم.
در پایان، روغن، شیر و اردهی کنجد را افزوده و خوب مخلوط میکنیم.
کف قالب کیک را چرب کرده و کنجدها را داخل آن میریزیم.
مایه کیک را داخل قالب ریخته و در فر با دمای ۱۷۰ درجهی سانتیگراد به مدت ۲۵ ـ ۳۵ دقیقه قرار میدهیم.
منبع: تابناک باتو
انتهای پیام/