سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه کیک کنجدی لذیذ

در این مطلب با دستورالعمل تهیه کیک کنجدی که میان‌وعده‌ای مناسب برای کودکان است آشنا خواهید شد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  کیک کنجدی، کیکی لذیذ و مقوی و مناسب برای کودکان است. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت این کیک خوشمزه، با ما همراه باشید. با درست کردن این کیک لذیذ، در کنار خانواده از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم:

تخم مرغ: ۴ عدد

شکر: یک چهارم پیمانه

روغن: نصف پیمانه

شیر: نصف پیمانه

زعفران دم کرده: یک چهارم پیمانه

هل آسیاب شده: دو قاشق چایخوری

کنجد: سه قاشق غذاخوری

ارده‌ی کنجد یا خمیر کنجد: دو قاشق غذاخوری

وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری

بکینگ پودر: دو قاشق چایخوری

آرد: دو پیمانه


بیشتر بخوانید: دستور پخت بیسکویت خمیری


طرز تهیه:

تخم مرغ و شکر را در ظرفی ریخته و خوب با یکدیگر مخلوط می‌کنیم تا کاملا یکدست شوند.

زعفران، هل، بکینگ پودر و وانیل را به مواد قبلی افزوده و هم می‌زنیم.

در پایان، روغن، شیر و ارده‌ی کنجد را افزوده و خوب مخلوط می‌کنیم.

کف قالب کیک را چرب کرده و کنجد‌ها را داخل آن می‌ریزیم.

مایه‌ کیک را داخل قالب ریخته و در فر با دمای ۱۷۰ درجه‌ی سانتیگراد به مدت ۲۵ ـ ۳۵ دقیقه قرار می‌دهیم.

منبع: تابناک باتو

انتهای پیام/

برچسب ها: تغذیه ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.