سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دستور تهیه برشتوک کورن فلکس خانگی

در این مطلب دستورالعمل تهیه کورن فلکس که یکی از پرطرفدارترین صبحانه‌ها در همه جای دنیا به شمار می‌رود را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برشتوک یا کورن فلکس یکی از پرطرفدارترین صبحانه‌ها در همه جای دنیا است. کورن فلکس‌های آماده را با ذرت درست می‌کنند و همراه با شیر در وعده صبحانه سرو می‌کنند. به همین دلیل هم کورن فلکس یک صبحانه مقوی و کامل برای بچه‌ها است. کورن فلکسی که امروز به شما آموزش می‌دهیم با جوپرک، بکینگ پودر، شکر و روغن تهیه می‌شود. غلات موجود در کورن فلکس ویتامین‌های D، B ۳، B ۱۲، ریبوفلاوین، کلسیم، آهن، روی و پتاسیم مورد نیاز کودکان را تامین می‌کند.

صبحانه اصلی‌ترین وعده غذایی برای کودکان است؛ بنابراین غذای کودک در صبح هم از نظر ظاهری و هم مزه باید به گونه‌ای باشد که بدقلق‌ترین بچه‌ها را نیز ترغیب به خوردن کند. کورن فلکس انرژی لازم برای بازی و فعالیت کودکان را در طول روز تامین می‌کند. بهتر است کورن فلکس را همراه شیر، میوه و کشمش و گردو با یک دیزاین بامزه برای کودکان دلبندتان سرو کنید.

از آن جایی که کودکان میل زیادی به مصرف میان وعده‌های ناسالم و مضر همچون چیپس، یخمک، پفک و شکلات‌های شیرین دارند، کورن فلکس را می‌توانید جایگزین این میان وعده‌های غیر مفید کنید.

با استفاده از کورن فلکس می‌توانید یک دسر خیلی خوشمزه یا عصرانه مقوی برای بچه‌ها تهیه کنید. برای درست کردن این دسر یک لیوان بلند بردارید و مقداری کورن فلکس داخل آن بریزید. سپس روی آن را با کمی ماست، ژله یا ژلاتین پر کنید. لیوان را به مدت ۱ ساعت در فریزر قرار دهید تا شکل بستنی به خود بگیرد. سپس آن را برای کودکتان سرو کنید. اگر کودک کم اشتها دارید حتما این دسر را تهیه کنید.

مواد لازم:

پودر جو پرک: ۱ پیمانه
شکر: ۱/۲ پیمانه
روغن: ۱ قاشق غذاخوری
آب: به مقدار لازم
بکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری

مراحل پخت:

۱. اول از همه جو پرک‌ها روی سینی فر پخش کنید.

۲. دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کرده و سینی حاوی جو پرک را به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا جو پرک‌ها طلایی و برشته شوند.

۳. سپس جو پرک‌ها را پودر کنید.

۴. به آن ها، شکر، روغن و بکینگ پودر اضافه کرده و حسابی مخلوط کنید.

۵. ۲ قاشق ۲ قاشق به مخلوط آب اضافه کنید تا زمانی که خمیر در وسط ظرف جمع شود.

۶. از خمیر به اندازه یک توپ خیلی کوچک برداشته و آن را گرد کنید.

۷. توپک‌ها را در سینی فر بچینید و با یک نی وسط آن‌ها را خالی کنید.

۸. کورن فلکس را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه بپزید.

۹. سپس سرو کنید.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

برچسب ها: تغذیه ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
درسا
۲۳:۰۹ ۰۳ مرداد ۱۳۹۸
به نظرم این صبحانه یا عصرانه به صورت رژیمی برای بزرگترها یا ادم های مسن یا افراد مریض و تحت رژیم که میخوان غذای سالم و سریع بخورن هم مناسبه.. به این صورت که جوی پرک که در فر پخت را بدون اسیاب کردن با شیر و میوه مخلوط و بخورن.. با تشکر..