سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه نان مجارستانی لانگوس

در این مطلب دستورالعمل تهیه نان مجارستانی را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، نان لانگوس یک غدای کلاسیک خیابانی مجارستانی است که با روغن سیر، خامه ترش و پنیر رنده شده سرو می‌شود. نان لانگوس را می‌توان از بیشتر فروشگاه‌ها و دستفروش‌های خیابانی تهیه کرد. درست کردن این غذا بسیار ساده است فقط کافی است کمی صبور باشید و به اندازه کافی برای درست کردن آن وقت بگذارید.

مواد مورد نیاز:

۵۰۰ گرم آرد
۲۵ گرم خمیر مایه تازه و ۷ گرم خمیر مایه خشک
۱۵۰ میلی لیتر آب ولرم
۱۵۰ میلی لیتر شیر ولرم
۱ قاشق غذاخوری نمک
۱ قاشق چای خوری شکر
روغن سبزیجات
روغن سیر (۳ حبه سیر و ۱۰۰ میلی لیتر روغن آفتابگردان)
خامه ترش
پنیر رنده شده
نمک

ابتدا با درست کردن روغن سیر شروع می‌کنیم. سیر را رنده کنید و روی آن مقداری روغن آفتابگردان بریزید و کنار بگذارید.

شیر را داخل لیوان بریزید، شکر را اضافه کنید، ۱ قاشق چای خوری آرد و خمیر مایه تازه را اضافه کنید. (اگر خمیر مایه خشک استفاده می‌کنید فقط کافی است آن را به شیر اضافه کنید) مواد را هم بزنید و منتظر بمانید تا حباب‌ها روی شیر شکل بگیرد (بین ۸ الی ۱۰ دقیقه) می‌توانید تفاوت را در تصویر بالا مشاهده کنید.

آرد، نمک و ترکیب مایه خمیر را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید. سپس خمیر را روی سطح صافی قرار دهید و چند دقیقه ورز دهید. سپس خمیر را دخل ظرفی قرار دهید روی آن را بپوشانید و به مدت ۳۰ الی ۶۰ دقیقه در فضای گرمی قرار دهید تا زمانی که حجم آن دو برابر شود.

دوباره خمیر را روی سطح صافی قرار دهید و به چند قسمت مساوی تقسیم کنید. هر کدام را به شکل توپ در بیاورید و دوباره به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه دیگر کنار بگذارید. سپس هر کدام از خمیر‌ها را صاف کنید و کناره‌های آن‌ها را بکشید تا خمیر نازک‌تر شود.

داخل تابه به ارتفاع ۳ الی ۴ سانتیمتر روغن بریزید و اجازه دهید روغن کاملا داغ شود. می‌توانید حرارت روغن را با ریختن یک ذره خمیر امتحان کنید اگر خمیر سریع روی روغن بیاید و دور آن مثل تصویر حباب شکل بگیرد روغن آماده سرخ کردن است. اکنون شعله گاز را کم کنید و خمیر را داخل تابه قرار دهید. زمانی که لبه‌های خمیر طلایی رنگ شد خمیر را پشت و رو کنید تا پشت آن هم سرخ شود. زمانی که روی خمیر طلایی مایل به قهوه‌ای رنگ شد آن را از داخل تابه بردارید و روی یک عدد دستمال کاغذی قراردهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

مقداری روغن سیر روی نان بریزید و روی آن را با خامه ترش، پنیر رنده شده و کمی نمک بپوشانید و تا زمانی که گرم است سرو کنید. نوش جان.

منبع: بدونیم

انتهای پیام/

برچسب ها: تغذیه ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.