سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه فرنی انبه با طعمی بی‌نظیر و خوشمزه

در این مطلب دستورالعمل تهیه فرنی انبه را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، فرنی انبه طعم و عطر بی‌نظیری دارد و مناسب میهمانی‌ها می‌باشد. به همین منظور در ادامه  طرز تهیه این دسر محبوب را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

مواد لازم:

آرد برنج: ۳ قاشق سوپخوری
آرد نشاسته: یک قاشق سوپخوری
شیر: ۲ لیوان
شکر: ۱/۲ پیمانه
گلاب: یک قاشق سوپ خوری
خامه:  ۲ قاشق سوپ خوری
انبه: ۱ عدد
کره: ۲۵ گرم

طرز تهیه:

۱. ابتدا شیر را در یک قابلمه ریخته و آرد برنج و نشاسته را افزوده خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.

۲. قابلمه را روی شعله گاز قرار دهد تا بجوشد، بعد از جوش آمدن شیر آن را هم بزنید تا ته نگیرد.

۳. در مرحله بعد شکر را افزوده و به هم زدن ادامه دهید تا زمانی که شکر حل شده و فرنی غلیظ شود.

۴. در مرحله آخر گلاب و کره را افزوده و بعد از آب شدن کرد، شعله را خاموش کرده و اجازه دهید فرنی کمی خنک شود.

۵. در این فاصله انبه‌ها را مکعبی خرد کنید و داخل غذاساز بریزید تا خوب له شود، حالا خامه را به پوره انبه افزوده کمی هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.

۶. ترکیب انبه و خامه را به فرنی افزوده و در ظرف‌های پذیرایی بکشید.

۷. روی فرنی را با مقداری خامه و انبه خرد شده تزیین کرده سرو نمایید.

۸. در صورت تمایل میتوانید دسر را داخل یخچال بگذارید تا سرد شود و یا آن را گرم میل کنید.

منبع: نمناک

انتهای پیام/

طرز تهیه فرنی انبه طعمی متفاوت‌تر از انواع فرنی‌ها

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.