سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه سوپ پاکسازی کننده هویج و زنجبیل

در این مطلب دستورالعمل تهیه سوپ هویچ و زنجبیل را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در طول ماه‌های سرد سال هیچ چیزی به اندازه یک سوپ گرم حس خوبی نمی‌دهد. اما به جای سوپ‌های آماده بد نیست خودمان دست به کار شویم و یک سوپ تازه و خوشمزه درست کنیم. این غذای سالم و خوش عطر و بو را می‌توانید کمتر از ۱ ساعت درست کنید. اگر لبنیات نمی‌خورید می‌توانید به جای شیر از شیر نارگیل استفاده کنید.

مواد مورد نیاز:

۶ عدد هویج بزرگ خرد شده
۱ عدد پیاز زرد متوسط خرد شده
۱ قاشق غذاخوری سیر خرد شده
۳ قاشق غذاخوری زنجبیل تازه خرد شده
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲ قاشق چای خوری نمک دریا
½ قاشق چای خوری فلفل سیاه
۱ قاشق چای خوری پونه کوهی خشک
۴ پیمانه عصاره سبزیجات
۱ عدد کنسرو شیر نارگیل

نکته: برای این که عطر زنجبیل بیشتر شود ۱ قاشق غذاخوری دیگر زنجبیل تازه خرد شده به مواد اضافه کنید. می‌توانید ۱ قاشق چای خوری زردچوبه نیز اضافه کنید.

مرحله اول

روغن زیتون را داخل یک قابلمه بزرگ گرم کنید و پیاز، سیر، زنجبیل و ادویه جات را داخل قابلمه بریزید. به مدت ۷ دقیقه تفت دهید تا پیاز‌ها شفاف شود.

مرحله دوم

هویج و عصاره سبزیجات را اضافه کرده و شعله را زیاد کنید تا بجوشد.

مرحله سوم

شعله را کم کنید و اجازه دهید به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه بجوشد تا زمانی که هویج‌ها کاملا نرم و پخته شود.

مرحله چهارم

شیر نارگیل را اضافه کرده هم بزنید و اجازه دهید سرد شود.

مرحله پنجم

مواد را داخل مخلوط کن یا غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا مواد نرم و یکدستی به دست بیاید.

دوباره مواد را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت کم گرم کنید. این سوپ خوشمزه را با سبزیجات تازه و مقدار کمی شیر نارگیل تزئین کرده و سرو کنید.

منبع: بدونیم

انتهای پیام/

برچسب ها: تغذیه ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.