سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مسعود: احتمال دارد انتخابات ریاست جمهوری تا زمان نامعلوم به تعویق انداخته شود

احمد ولی مسعود از تعویق طولانی مدت انتخابات ریاست جمهوری ابراز نگرانی کرد.

به گزارش حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران جوان، احمد ولی مسعود، رئیس جریان سیاسی وفاق ملی و یکی از نامزدهای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری افغانستان، امروز (سه شنبه 11 جدی/ دی ماه) طی یک نشست خبری در کابل از تعویق طولانی مدت انتخابات ریاست جمهوری ابراز نگرانی کرد.

وی اظهار داشت که تعویق سه ماهه انتخابات ریاست جمهوری می‌تواند زمینه ساز تاخیر این انتخابات تا زمان نامعلوم شود.

به گفته وی، کمیسیون انتخابات نتوانست روند انتخابات پارلمانی را به گونه درست مدیریت کند و یک افتضاح انتخاباتی را به وجود آورد؛ لذا نگرانی های جدی وجود دارد که در انتخابات ریاست جمهوری نیز اشتباهات گذشته تکرار شود.

مسعود افزود: برگزاری همزمان چندین انتخابات بار سنگینی را بر دوش کمیسیون قرار می‌دهد که احتمال برگزاری شفاف و به موقع انتخابات ریاست جمهوری را کاهش داده و به نگرانی  نسبت به تاخیر طولانی مدت در این روند دامن می‌زند.

گفتنی است که انتخابات ریاست جمهوری افغانستان بر اساس تقویم جدید انتخاباتی قرار است در تاریخ ۲۹ سرطان/ تیر سال آینده برگزار شود.

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.