وی افزود : فعالیت ها و نقش دامپزشکی در بهداشت همگانی در سه محور اصلی تامین و حفظ بهداشت دام و فرآورده های دامی به منظور حفظ وحراست از سرمایه دامی ، مراقبت ، پیشگیری و کنترل بیماریهای مشترک ، تامین سلامت غذا و حفظ و ارتقای بهداشت عمومی خلاصه می شود که در این میان ترویج و آموزش عموم افراد می تواند تاثیرات مثبت زیادی در پیشبرد این مهم داشته باشد .
بماندشتی گفت : دامپزشکی نقش، کنترل بهداشتی ، نظارت بر نقل و انتقال دام، طیور و فرآورده های خام دامی، صدور گواهی بهداشتی، نظارت بهداشتی جایگاه ها، مراتع، محل نگهداری دام و سایر تاسیسات مربوط به پرورش دام ،کشتارگاه ها و همچنین نظارت بهداشتی بر مراکز تولید ، توزیع وعرضه فرآورده های خام دامی را بر عهده دارد.
وی هدف نهایی از فرآیند کنترل و نظارت بهداشتی فرآورده های دامی را تامین سلامت مصرف کنندگان ذکر کرد و در پایان به شهروندان توصیه کرد هر گونه مواد پروتئینی و گوشت مورد نیاز خود را از مراکز فروش مجاز و تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند وی متذکر شد : گوشت طیور و ضمائم آن باید بصورت بسته بندی و دارای تاریخ تولید و انقضا باشد و دام های قربانی ونذری قبل از کشتار و بعد از کشتار توسط بازرسین بهداشتی دامپزشکی مورد بازرسی قرار گیرند.