توجه ویژه به سلامت غذا از مزرعه تا سفره

توجه ویژه به سلامت غذا از مزرعه تا سفرهبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان؛   بماندشتی  رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان فهرج گفت: دامپزشکی نقش موثری در بهداشت عمومی و ارتقای سلامت جامعه دارد و با فقدان دامپزشکی ، بدون شک بخشی از سلامت جامعه به خطر خواهد افتاد .

وی افزود : فعالیت ها و نقش دامپزشکی در بهداشت همگانی در سه محور اصلی تامین و حفظ بهداشت دام و فرآورده های دامی به منظور حفظ وحراست از سرمایه دامی ، مراقبت ، پیشگیری و کنترل بیماریهای مشترک ، تامین سلامت غذا و حفظ و ارتقای بهداشت عمومی خلاصه می شود که در این میان ترویج و آموزش عموم افراد می تواند تاثیرات مثبت زیادی در پیشبرد این مهم داشته باشد .

بماندشتی گفت : دامپزشکی نقش، کنترل بهداشتی ، نظارت بر نقل و انتقال دام، طیور و فرآورده های خام دامی، صدور گواهی بهداشتی، نظارت بهداشتی جایگاه ها، مراتع، محل نگهداری دام و سایر تاسیسات مربوط به پرورش دام ،کشتارگاه ها و همچنین نظارت بهداشتی بر مراکز تولید ، توزیع وعرضه فرآورده های خام دامی را بر عهده دارد.

وی هدف نهایی از فرآیند کنترل و نظارت بهداشتی فرآورده های دامی را تامین سلامت مصرف کنندگان ذکر کرد و در پایان به شهروندان توصیه کرد هر گونه مواد پروتئینی و گوشت مورد نیاز خود را از مراکز فروش مجاز و تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند وی متذکر شد : گوشت طیور و ضمائم آن باید بصورت بسته بندی و دارای تاریخ تولید و انقضا باشد و دام های قربانی ونذری قبل از کشتار و بعد از کشتار توسط بازرسین بهداشتی دامپزشکی مورد بازرسی قرار گیرند.

انتهای پیام/س

نظارت سازمان دامپزشکی بر سلامت فرآورده های خام دامی