مواد لازم:
مایه خمیر (مخمر) ۱ قاشق چای خوری
نشاسته ۲ قاشق غذا خوری
روغن مایع ۱ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
شیره خرما ۱ پیمانه
آب ۲ پیمانه
آرد گندم ۲ پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا پودر مایه خمیر را با آرد گندم مخلوط کرده و سپس آب را کم کم اضافه میکنیم تا خمیر شود
بعد خمیر را در ظرف در بسته ای ریختخه ودر جای نسبتا گرم به مدت ۲-۳ ساعت نگهداری میکنیم تا به اصطلاح خمیر برسد
پس از تخمیر خمیر یک عدد تخم مرغ را خوب هم میزنیم وهمراه با نشاسته به خمیر اضاف میکنیم تا خمیر نسبتا روانی بدست آید
خمیر را در قیف مخصوص (قیف بامیه)ریخته و بصورت گرد گرد در روغن داغ انداخته و میپزیم تا طلائی رنگ شود
سپس آنها را با کفگیر برداشته و در شیره خرما که قبلا کمی روی حرارت ملایم گرم کرده ایم می اندازیم تا شیره خرما را جذب کند و بعد در آب کش میریزیم.
شیرینی ما آماده است، ضمنا در صورتی که قیف نداشتید میتوانید با قاشق غذا خوری اینکار را انجام دهید.
منبع: پاییون
انتهای پیام/