رئیس جامعه قانونگذاری قبایل یاکاما گفت: «ما میدانیم که دولت کنونی آمریکا ضد سرخپوستها است. ما حتی راجع به پایان دادن به پیمانمان با آمریکا گفتکو کردهایم. بخشی از این به خاطر مسائل بودجه است، آنها بودجه بسیاری از برنامه را نمیدهند و به طور سیستماتیک اقداماتی را علیه حاکمیت قبایل انجام میدهند.»
وی در پاسخ به این سوال که اگر پیمان از بین برود چه اتفاقی رخ خواهد گفت، پروسه لغو پیمان آهسته و طولانی خواهد برد.
تاماسکین با اشاره به اینکه این پیمان در سال ۱۸۵۵ امضا شده است گفت، حکومت آمریکا طی این سالها خیلی آهسته در حال از بین بردن این پیمان است.
وی اضافه کرد، همه قبایل بومی از مواضع منفی دونالد ترامپ تاثیر میپذیرند بنابراین ما آن را متوقف میکنیم تا یک قبیله متحد باقی بمانیم. طی این دوسالی که از دولت ترامپ میگذرد او با هیچ یک از رهبران قبایل دیدار نکرده است.
انتهای پیام/
این ترامپ آخرش آمریکا رو تجزیه میکنه و از بین میبره