بر این اساس، بهای نفت خام برنت (شاخص بین المللی) با 26 سنت افزایش (معادل 0.3 درصد)، 84 دلار و 17 سنت در هر بشکه معامله شد. بهای نفت وست تگزاس اینترمیدیت (نفت شاخص آمریکا) با 24 سنت کاهش (معادل 0.3 درصد)، به 74 دلار و 53 سنت در هر بشکه رسید.
صادرات نفت ایران در هفته اول اکتبر باز هم با کاهش همراه بود و با نزدیک شدن به تاریخ 4 نوامبر که تحریم های نفتی آمریکا علیه ایران آغاز می شود، خریداران در پی تهدیدهای آمریکا در تلاش برای یافتن یک جایگزین برای خرید نفت هستند.
داده های مؤسسه «رفینیتیو ایکون» نشان می دهد ایران در این یک هفته 1.1 میلیون بشکه نفت در روز صادر کرده است. این رقم در مقایسه با 2.5 میلیون بشکه نفتی که در ماه آوریل پیش از خروج آمریکا از برجام بوسیله ایران صادر می شد، تفاوت زیادی دارد.
عربستان سعودی (بزرگترین تولیدکننده نفت اوپک) هفته گذشته اعلام کرد قصد دارد سطح تولید نفت خود را از ماه آینده میلادی به 10.7 میلیون بشکه در روز برساند.
همچنین با نزدیک شدن توفان «مایکل» به ایالت های شرق خلیج مکزیک از جمله فلوریدا، شرکت های نفتی واقع در خلیج مکزیک 19 درصد از سطح تولیدات نفتی خود را کاهش داده اند که این مسئله هم بر بهای نفت اثر گذار بوده است.
به دنبال کاهش شاخص سهام آسیایی در پی افزایش نگرانی ها از احتمال سقوط رشد اقتصادی چین، بهای طلا با افزایش همراه بود. بهای هر اونس طلا با 0.1 درصد افزایش به 1189.23 دلار رسید.
انتهای پیام/