سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه نان رول شکری خانگی

با خمیر هزارلایه شیرینی های متنوع و خوشمزه ای را میشود درست کرد که نان شکری از ساده ترین آنهاست.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اگه به فکر درست کردن یک عصرونه سریع، خوشمزه و ساده هستید، این مطلب مناسب شماست.

خیلی وقت ها پیش میاد که دلتون هوس یک شیرینی خوشمزه رو کنه ولی حوصله یا وقت کافی نداشته باشید، اونوقت کافیه یک خمیر هزار لایه توی فریزر خونتون باشه و یا اینکه سریع برید به نزدیک ترین لوازم قنادی و یک بسته تهیه کنید.

مواد لازم

  • شکر 4 قاشق سوپ خوری
  • شکر قهوه ای 2 قاشق سوپ خوری
  • پودر دارچین 1 قاشق چایی خوری
  • رنده پوست لیمو 1 قاشق سوپ خوری
  • کره 8 قاشق سوپ خوری (120 گرم)
  • خمیر هزار لایه یک بسته 500 گرمی

مراحل تهیه نان شکری

1. فر رو روشن کرده و درجه حرارت اون رو روی 200 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. یک قالب مافین 12 تایی رو با اسپری روغن چرب کنید و قالب رو کنار بذارید.

2. دو قاشق سوپ خوری از کل شکر، شکر قهوه ای، دارچین و رنده پوست لیمو رو داخل یک کاسه کوچیک ریخته به خوبی با هم اونها رو مخلوط کنید.

یک قاشق سوپ خوری از شکر رو روی سطح کار بپاشید.

خمیر هزارلایه رو می تونید از لوازم قنادی ها و هایپرمارکت های بزرگ تهیه کنید. همچنین این خمیر خوشمزه و پرکاربرد رو میشه توی خونه تهیه کرد ولی کمی وقت گیر و پر دردسر هست. این خمیر به صورت فریز شده هست بهتره یک شب قبل از مصرف خمیر رو از فریزر به یخچال منتقل کنید که یخ اون به آرامی باز بشه. خمیر رو روی سطح کار قرار داده و کاغذهای اون رو ازش جدا کنید.

معمولا بسته های خمیر دارای دو برش مستطیلی خمیر هستن. اولین تکه خمیر رو روی سطح قرار داده و دو قاشق سوپ خوری کره روی اون بمالید.

یک سوم از ترکیب شکر و دارچین رو روی خمیری که سطح اون رو با کره چرب کردید، بپاشید و بعد خمیر رو با دقت از سمتی که طولش بیشتر هست، رول کنید.

این کار رو برای تکه ی دیگه خمیر هم انجام بدید. یعنی اول یک قاشق شکر روی سطح ریخته و بعد وسط خمیر رو دو قاشق کره بمالید و یک سوم از مخلوط شکر و دارچین روی اون بپاشید. خمیر های رول شده رو با یک چاقو تیز برش بزنید. هر رول باید به 6 برش تقسیم بشه.

هر برش رو به صورت جداگانه داخل خونه های قالب مافین بذارید و بعد سینی رو به مدت حدودا 20 دقیقه تا زمانی که خمیر پف کنه و روی اون کاملا برشته و طلایی بشه داخل فر قرار بدید.

بعد از اینکه نان ها رو از فر خارج کردید و کمی خنک شدن. 4 قاشق سوپ خوری باقی مانده کره رو داخل یک ظرف کوچیک ذوب کنید و با برس کره ذوب شده رو روی نان ها بمالید و یک سوم باقی مانده از مخلوط شکر و دارچین رو روشون بپاشید.

در صورت عدم دسترسی به خمیر هزار لایه با خمیر پیتزا هم می تونید این نان ها رو درست کنید ولی با خمیر هزارلایه خیلی خوشگل تر و خوشمزه تر خواهند بود. این نان های خوشمزه رو در کنار یک فنجان قهوه یا چای نوش جان کنید.

 
منبع: مهر
انتهای پیام/

نان رول شکری با خمیر هزار لایه

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.