سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چگونه یک فلن مغزدار خوشمزه درست کنیم؟

دسر فلن نوعی دسر سوئدی خوشمزه شبیه کرم کارامل است. این دسر با شیر و تخم مرغ و شیر عسلی تهیه می‌شود به همین دلیل خیلی مقوی سالم است. پس حتما این دسر را تهیه کنید و لذت ببرید.

 به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛دسر فلن نوعی دسر سوئدی خوشمزه شبیه کرم کارامل است. این دسر با شیر و تخم مرغ و شیر عسلی تهیه می‌شود به همین دلیل خیلی مقوی سالم است. پس حتما این دسر را تهیه کنید و لذت ببرید.

مواد لازم کاستارد:

تخم مرغ: ۴ عدد
پودر نارگیل: ۱۰۰ گرم
شیرعسلی: ۳۲۰ گرم
شیر (کم چرب): ۴۰۰ میلی لیتر
شیر نارگیل: ۱۶۰ میلی لیتر

مواد لازم لایه کارامل:

شکر: ۷۵ گرم
آب: ۲ قاشق سوپ خوری

مواد لازم فیلینگ (لایه میانی):

شیر عسلی: ۲ قاشق سوپ خوری
شکلات تلخ (۷۰ درصد): ۵۰ گرم

طرز تهیه:

ابتدا برای تهیه لایه کارامل، آب و شکر را در ظرف مناسبی روی حرارت متوسط قرار دهید و با قاشقی چوبی مواد را هم بزنید تا به رنگ کاراملی در آمده و غلظت یابند. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و کارامل را کف قالب‌های فلن بریزید.

برای تهیه کاستارد، زرده و سفیده‌های تخم مرغ را جدا کنید. زرده‌های تخم مرغ، شیر عسلی، شیر و شیر نارگیل را با هم به خوبی مخلوط کنید. پودر نارگیل را اضافه کرده و حدود یک دقیقه دیگر مواد را مخلوط کرده و کنار بگذارید.

سفیده‌های تخم مرغ را در ظرفی جداگانه آنقدر بزنید تا پف کنند. این مخلوط را به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه کنید و سپس در قالب‌های فلن روی لایه کارامل بریزید.

قالب‌ها را به سینی فر حاوی آب داغ انتقال داده و حدود ۲۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید.

برای تهیه فیلینگ، شکلات را به روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم) ذوب کنید و شیر عسلی را به آن اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.

این مخلوط را در قیف قنادی بریزید و نوک سری قیف را در وسط فلن‌ها سرو کنید و آن‌ها را با مخلوط فیلینگ پر کنید. آن‌ها را دوباره حدود ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید.

در پایان، فلن‌ها را در آورده و اجازه دهید به طور کامل در مجاورت دمای محیط خنک شوند. در صورت تمایل روی آن‌ها را با میوه‌های دلخواه و برگ نعناع تزئین و سرو کنید.

منبع:ماهنامه کیک و شیرینی

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، دانستنی ها
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.