جوانه‌های غلات، جوانه گندم، جوانه لوبیا جوانه عدس و غیره منابع مغذی فوق العاده سالم برای بدن هستند که معنای واقعی کلمه ارزش غذایی رژیمتان را افزایش می‌دهند. در این مقاله طرز تهیه جوانه گندم و حبوبات در منزل را با روشی ساده به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در این مقاله طرز تهیه جوانه گندم و حبوبات در منزل را با روشی ساده به شما آموزش می‌دهیم. آماده کردن جوانه‌ها در منزل خیلی راحت، ارزان و بدون تجهیزات خاص است. جوانه‌های غلات، جوانه گندم، جوانه لوبیا جوانه عدس و ... منابع مغذی فوق العاده سالم برای بدن هستند که معنای واقعی کلمه ارزش غذایی رژیمتان را افزایش می‌دهند.

طرز تهیه جوانه گندم و حبوبات در منزل به روش جدید و ساده

اغلب دانه‌ها و لوبیا‌ها عواملی طبیعی دارند که از جوانه زدن آن‌ها جلوگیری می‌کند که جزو سموم طبیعی محصوب شده و باعث تخریب سیستم گوارش می‌شوند.

خیساندن و جوانه زدن غلات و حبوبات و جوانه زدن آن‌ها این سم را از بین می‌برد و باعث افزایش مواد مغذی به ویژه ویتامین A، C. و B. می‌شود. مصرف جوانه‌ها آنزیم‌های مهار کننده بدن را خنثی کرده و باعث افزایش ترشح آنزیم رشد در بدن در نتیجه بازسازی موثر‌تر بافت‌های بدن می‌شود.

طرز تهیه جوانه گندم و حبوبات در منزل به روش جدید و ساده

وسایل لازم برای تهیه جوانه گندم و جوانه حبوبات

شیشه بزرگ

پارچه تمیز

کش

طرز تهیه جوانه گندم و حبوبات در منزل

حدود یک چهارم لیوان لوبیا یا دانه مورد نظرتان را در یک شیشه بزرگ ریخته و دوبرابر حجم رویش آب بریزید و بگذارید خیس بخورد. دانه‌ها را تمیز شسته آبش را دور بریزید و دوباره دانه‌ها را به شیشه برگردانید.

برای جوانه زدن حبوبات در شیشه را با پارچه پوشانده و با کش محکمش کنید سپس در محلی بدون نور شیشه را روی یک توری به حالت معکوس چند ساعتی بگذارید تا آب اضافه کاملا خارج شود و هوا در شیشه جریان داشته باشد. این روند را روزی یک بار انجام دهید.

سعی کنید شستشو را در ساعتی مشخص از روز انجام دهید تا نتیجه بهتر شود. بر اساس مدت زمانی که در ادامه مقاله مشخص کرده ایم. جوانه‌ها در عرض ۱ – ۴ روز آماده خواهند شد.

به محض جوانه زدن غلات و حبوبات می‌توانید آن‌ها را به یک کاسه منتقل کرده و میل نمایید. می‌توانید روی کاسه را بپوشانید و ۲ – ۳ روز از مصرف آن‌ها در سالاد یا ساندویج ها، سوپ یا شیرینی لذت ببرید. نیازی به قرار دادن جوانه‌ها در یخچال ندارید.

راهنمای مدت زمان لازم برای جوانه حبوبات

لوبیا آزوکی ۸ – ۱۲ ساعت خیساندن | ۴ روز جوانه زدن

لوبیا سیاه ۸ – ۱۲ ساعت خیساندن | ۳ روز جوانه زدن

عددس ۷ | ۲ – ۳

ماش ۸ – ۱۲ | ۴

نخود ۸ | ۲ – ۳

راهنمای مدت زمان لازم برای جوانه غلات

آمارانت ۸ | ۱ – ۳

جو ۶ | ۲

گنددم سیاه ۶ | ۲ – ۳

کاموت یا گندم خراسان ۷ | ۲ – ۳

جو دو سر ۶ | ۲ – ۳

کینوا ۴ | ۲ – ۳

گندم توت ۷ | ۴ – ۳

برنج وحشی ۹ | ۳ – ۵

راهنمای مدت زمان لازم برای جوانه دانه‌ها

یونجه ۱۲ | ۳ – ۴

کلم بروکلی ۸ – ۱۰ | ۴ – ۵

تربچه ۸ – ۱۲ | ۳ – ۴

شنبلیله ۸ – ۱۲ | ۴ – ۸

نکته:

اگر جوانه‌های شما به خصوص لوبیا‌ها بیش از حد رشد کردند و شیشه را کاملا پر کرده بودند می‌توانید آن‌ها را به یک آبکش پلاستیک یا سرامیکی منتقل کنید. به هیچ عنوان از آبکش‌های فلزی استفاده نکنید. زمانی که جوانه‌ها در آبکش هستند باید روزی چند بار آن‌ها را آبکشی کنید که خشک نشوند. بهتر است همیشه جوانه‌ها را تازه ودر عرض ۲ – ۳ روز استفاده کنید نه این که برای مدت طولانی در یخچال بگذارید.

منبع:پرشین وی

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، دانستنی ها
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ساینا
۰۰:۴۳ ۱۳ بهمن ۱۳۹۹
جو با پوست
Afghanistan
ناشناس
۱۷:۵۳ ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۹
جوانه گندم چیست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۳۵ ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۹
جالب نبود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۵ ۰۸ مهر ۱۳۹۸
سلام.
برای جوانه جو باید از جوی با پوست یا بدون پوست استفاده بشه؟