به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ هریسا نوعی سس تند و چیلی است که در غذاهای آفریقایی و خاورمیانه کاربرد زیادی دارد. این سس در غذاهای مراکش ، الجزایر و تونس کاربرد فراوان دارد و درفروشگاههای این کشورها هم به وفور دیده می شود.
در اینجا به روش تهیه هریسا میپردازیم.
مواد مورد نیاز (کمتر از یک فنجان):
یك عدد فلفل قرمز
نصف قاشق چایخوری تخم گشنیز
نصف قاشق چایخوری زیره سبز
نصف قاشق چایخوری زیره سیاه
یك و نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون
یك عدد پیاز قرمز خردشده به قطعات درشت
۳ حبه سیر خردشده به تكههای درشت
۳ عدد فلفل مکزیکی (چیلی) خردشده همراه با دانههایش
۲ قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
نصف قاشق چایخوری نمک
دستور تهیه:
۱- فلفل را به خوبی کباب کنید و بگذارید سرد شود. سپس پوست آن را کنده و تخمهایش را دور بریزید.
۲-یک قابلمه خشک را روی حرارت ملایم گاز قرار دهید و زیره سبز، زیره سیاه و گشنیز را درون آن به مدت دو دقیقه در حال هم زدن حرارت دهید.
۳-با استفاده از هاون یا مخلوطکن محتوای قابلمه را پودر کنید.
۴-سیر، پیاز و فلفلهای چیلی را در یک ماهیتابه به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه روی آتش متوسط سرخ کنید.
۵-همه مواد را در یک مخلوطکن ریخته و آسیاب كنید و در صورت نیاز چند قطره روغن زیتون بیافزایید تا حالت خمیری بهدست آید.
۶-این رب را میتوانید در یخچال و در ظرفی دربسته تا دو هفته نیز نگاه داشته و مورد استفاده قرار دهید.
منبع:الکوثر
انتهای پیام/