سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تشدید بازرسی بهداشت از کارگاه‌های تولید لبنیات سنتی

سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: همزمان با فصل گرما بازرسی از کارگاه‌های تولیدی محصولات سنتی تشدید شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، حسن فخرایی بیان کرد: لبنیات مهم‌ترین منبع تأمین پروتئین حیوانی است و این گروه از مواد غذایی منبع بسیار خوبی برای تامین کلسیم، منیزیم و پتاسیم مورد نیاز بدن انسان‌ها محسوب می‌شود.

وی افزود: با توجه به شدت گرما و فساد‌پذیری محصولات لبنی، بازرسی از کارگاه‌های تولید این محصولات تشدید شده است.

سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر اضافه کرد: در همین راستا فعالیت کارگاه‌های تولیدی محصولات سنتی در بوشهر با حضور مسئولان وکارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت مورد ارزیابی قرار گرفت.

وی از شهروندان خواست در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی، با شماره تلفن ۱۹۰، سامانه رسیدگی به شکایات بهداشتی مردمی تماس بگیرند.

انتهای پیام/م

همزمان با فصل گرما بازرسی از کارگاه‌های تولیدی محصولات سنتی تشدید شد

برچسب ها: اخبار سلامت ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.