سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دستور تهیه فینگر فود رانگون+ تصاویر

رانگون یه پیش غذای خیلی ساده و خوشمزه هست که با کمترین مواد لازم درست میشود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ رانگون خوشمزه را حتی اگر سرخ کن نداشته باشید  میتوانید درست کنید. اما اگر سرخ کن دارید این غذا راحتما در لیست غذاهای هفتگیتان قرار بدهید.

مواد مورد نیاز:

  • ¼ پیمانه پیاز سبز خرد شده
  • ۲۲۰ گرم پنیر خامه ای
  • نصف قاشق چای خوری پودر سیر
  • نصف قاشق چای خوری نمک
  • ۲۴ عدد خمیر یوفکا
  • روغن سرخ کردنی

طرز تهیه:

1- پیاز سبز، پنیر خامه ای، سیر و نمک را با هم ترکیب کنید و کنار بگذارید.

لبه های خمیر یوفکا را با آب مرطوب کنید و یک قاشق از مواد را داخل آن بریزید.

گوشه های خمیر را به سمت مرکز خمیر به همدیگر بچسبانید تا کاملا روی آن بسته شود.

داخل تاوه روغن بریزید و روغن را تا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.

خمیرهای آماده را داخل روغن بریزید تا سرخ شده و قهوه ای طلایی رنگ شوند. سپس روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن آن کشیده شود.

این کار را تا اتمام خمیرها انجام دهید و رانگون های آماده را داغ سرو کنید.

منبع:وب سایت بدونیم

انتهای پیام/

آموزش تصویری فینگر فود رانگون

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.