سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه دسر خاگینه گردو

در این مطلب طرز تهیه دسر خوشمزه خاگینه گردو را می‌خوانید

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛خاگینه گردو یک دسر خوشمزه خانگی است که سریع و راحت هم آماده می‌شود. این دسر را برای افطار تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

مواد اولیه برای خاگینه گردو:

گردوی آسیاب شده ۶ قاشق سوپخوری

تخم مرغ ۲ عدد

آرد سفید ۲ قاشق سوپخوری

شیر ۴ قاشق سوپخوری

بکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری

شکر ۳ پیمانه

آب ۱/۵ پیمانه


گلاب نصف پیمانه

زعفران ساییده کمی

روغن مایع ۴ قاشق سوپخوری


بیشتر بخوانید:طرز تهیه سوپ سیب زمینی، بروکلی و چدار 


طرز تهیه شربت:

آب و شکر رو مخلوط کرده و روی حرارت قرار بدید تا شکر حل بشه و بجوشه

کمی زعفران ساییده بهش اضافه کنید

سپس گلاب رو بهش اضافه کنید و اجازه بدید چند قل بخوره و یکم غلیظ شه

پس از آماده شدن شربت خاگینمون میذاریمش کنار تا کمی خنک بشه

تمامی مواد خشک رو با هم مخلوط میکنیم. توی ظرف جدا تخم مرغ و وانیل رو با همزن دستی میزنیم. شیر و روغن مایع رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم.

حالا مواد خشک رو به مخلوط تخم مرغ و شیر اضافه میکنیم و هم میزنیم.

ته قالب رو چرب میکنیم (من ته قالب رو با یه قاشق کره آب شده و یه قاشق آرد سفید چرب میکنم. باعث میشه یه روغن جدا کننده بوجود بیاد و کیک و خاگینه هام راحت جدا شه)

مواد رو توی قالب میریزیم و میذاریم توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بپزه. حدود ۲۰ دقیقه الی نیم ساعت زمان میبره. وقتی چنگال روش میزنید نباید چیزی بهش بچسبه.

بعد از پخت خاگینه‌ها که از داغی افتادن بهش شربتش رو اضافه میکنیم داخل قالب

منبع:سوران

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.