سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه سیب زمینی و پنیر مرحله به مرحله

در مطلب زیر طرز تهیه سیب زمینی با پنیر یک پیش غذای محبوب را ببینید.

به گزارشگروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛  در ادامه مطلب با طرز تهیه سیب زمینی با  پنیر خوشمزه و عالی آشنا می شوید . سیب زمینی و پنیر در کنار هم می تواند غذای بسیار مناسبی برای شما باشد . آن را تهیه و میل کنید.
مواد لازم:

۴ عدد سیب زمینی بزرگ
۱ عدد پیاز شیرین بزرگ
۲ فنجان شیر
۲ فنجان پنیر چدار رنده شده
۳ قاشق غذاخوری آرد
۳ قاشق غذاخوری کره
۱ قاشق چای خوری نمک
½ قاشق غذاخوری فلفل سیاه
۳ عدد پیاز سبز

طرز تهیه سیب زمینی با پنیر

1. فر را روی ۴۰۰ درجه گرم کنید.

2. در ابتدا اگر دوست داشتید سیب زمینی ها را پوست بگیرید. سپس آن ها را حلقه حلقه کنید. در کنار آن ها پیاز را هم حلقه حلقه کنید. دقت کنید حلقه ها تا جای ممکن نازک باشد.

3. داخل ظرف را چرب کنید. سپس یک لایه سیب زمینی کف ظرف بچینید. روی سیب زمینی ها یک لایه پیاز بچینید. همینطور سیب زمینی ها و پیازها را بچینید تا ظرف پر شود.

 

4. یک عدد قابلمه یا تاوه روی گاز با حرارت پایین قرار دهید و کره و آرد را داخل آن بریزید. آرد و کره را به مدت ۲ الی ۳ دقیقه هم بزنید تا خامی آرد گرفته شود.

 

5. شیر را به آرد و کره اضافه کنید و هم بزنید. غلظت آن زمانی مناسب است که یک لایه روی قاشق را بپوشاند. سپس نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.

6. نصف فنجان از پنیر را نگهداشته و بقیه را به سس اضافه کنید.

 

7.وقتی پنیر کاملا ذوب شد سس را روی لایه های سیب زمینی و پیاز که داخل ظرف چیده اید بریزید. سس باید روی تمام سیب زمینی ها را بپوشاند. دوباره روی لایه سس باقیمانده پنیر را بریزید.

انتهای پیام/

طرز تهیه سیب زمینی با پنیر

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.