سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه بسیار خوشمزه و نکات طلایی

اگر به دنبال یک غذای خوشمزه و مجلسی برای میهمانی‌ها هستید، ماهیچه روغن جوش را با باقالی پلو سرو کنید و از میهمان‌ها پذیرایی کنید.

به گزارشگروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اگر به دنبال یک غذای خوشمزه و مجلسی برای میهمانی ها هستید، ماهیچه روغن جوش را با باقالی پلو سرو کنید و از میهمان ها پذیرایی کنید.

مواد مورد نیاز

ماهیچه گوسفند: 1 عدد
پیاز: 2 عدد
زنجبیل تازه (رنده شده): 1 قاشق چای خوری
سیر (له شده): 2 حبه
فلفل سیاه: 1 دوم قاشق چای خوری
نمک: 1 قاشق چای خوری
روغن مایع: 1 لیتر
ماهیچه روغن جوش؛ مجلسی و آبرومندانه

روش پخت ماهیچه روغن جوش

1. ماهیچه را تمیز کرده و کاملا بشویید، بعد آن را درون قابلمه ای قرار دهید.

2. روغن و 1 پیمانه آب را داخل قابلمه بریزید و (حدو د 30 دقیقه) بگذارید تا روغن به جوش آید و کف کند. بعد کف روی ماهیچه را جمع کنید.

3. زنجبیل، سیر، فلفل سیاه و نمک را به مواد اضافه کرده و بگذارید تا ماهیچه بپزد.

4. 30 دقیقه آخر پخت، پیاز را چهار قاچ کرده و به ماهیچه اضافه کنید تا بپزد.

5. ماهیچه پخته شده را همراه با چلو یا باقالی پلو سرو کرده و به دلخواه تزیین کنید.

منبع :سر آشپز

انتهای پیام/

 

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
علی
۱۶:۰۰ ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۷
به به غذای مورد علاقه منه